KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Endonezya'da pilot kokpitte öldü

Endonezya'da bir pilotun yolcu dolu uçağı indirdikten hemen sonra ölümü ve benzeri olayların daha önce de yaşanması üzerine soruşturma başlatıldı.

Endonezya`da pilot kokpitte öldü
06 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 14:47
0
1160
0
AA aa
Endonezya ulaştırma güvenliği dairesinden Amiral Setyo Raharjo, Sutikno isimli 54 yaşındaki pilotun dün yüz kadar yolcuyu taşıyan Boeing tipi uçağı indirdikten hemen sonra, uçak pistte ilerlerken öldüğünü belirtti.

Endonezyalı yetkili, pilotun uçuş öncesi sağlık durumunun uygun olup olmadığını anlamak amacıyla bir soruşturma başlattıklarını söylerken, Sriwiujaya havayolu şirketi, pilotun herhangi bir kalp hastalığı bulunmadığını açıkladı.
Bali-Avustralya seferini yapan Garuda Indonesia şirketinin bir pilotu da 25 Temmuzda kalkıştan hemen sonra hayatını kaybetmiş ve yine soruşturma açılmıştı.

Kasım 2004'te de bir başka Endonezyalı pilot, yüz kadar yolcusu bulunan Boeing 737 ile kalkışından hemen sonra rahatsızlanmış ve uçağını yere indirmeyi başardıktan sonra da hayatını kaybetmişti.

Zaman zaman uçak kazalarının meydana geldiği Endonezya'da özel ve kamu havayolu şirketleri sürekli, uçuş güvenliğinin yetersizliği, sık sık rötar olması ve kötü yönetim eleştirilerine hedef oluyorlar.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın