KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Kasım 2025 Salı
°C

En iyi hafızlardan olmak istiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bingöl'de okuduğu şiirin ardından

En iyi hafızlardan olmak istiyor!
18 OCAK 2018 PERŞEMBE 22:20
3
3194
0
AA aa

13 Ocak 2018 Cumartesi günü partisinin 6. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 15 Temmuz ile ilgili yazdığı şiiri ilk kez okuyan ve Erdoğan'ın “Kardeşimizi gördünüz, nasıl da ciğerden okuyor rahmetli Müslüm baba gibi” diye söz ettiği 12 yaşındaki Abdulkerim Yıldız, yaşadığı mutluluğu İhlas Haber Ajansı'na (İHA) anlattı.

Gözlerindeki katarak nedeniyle yanlış tedavi sonucu görme kabiliyetini kaybeden Abdulkerim Yıldız, Solhan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu 1.sınıfta eğitimini sürdürüyor. Okulun tek engelli öğrencisi olan Yıldız, geçtiğimiz haftalarda Bingöl'de yapılan Ezanı güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olduğu, tek hayali ise, Türkiye'de en iyi hafızlardan biri olmak istediği öğrenildi.

"Görme engelim, engel değil"

Çevresindeki akranları ile engelinden dolayı vakit geçiremediğini dile getiren Yıldız, “Her türlü eğitimi almak istiyorum. Benim görme engelim bana engel değil, bunun farkındayım. Diğer akranlarım gibi bende okumak istiyorum daha iyi şartlarda ve yerlerde. Türkiye'nin sayılı hafızlarından olmak istiyorum. Benim gibi diğer görme engelli arkadaşlarımla aynı okullarda okumak istiyorum. Görme veya engelli arkadaşlarım olmadığı için yalnız kalıyorum ve sıkılıyorum” dedi.

Partisinin 6. Olağan Kongresi nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi günü Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı 15 Temmuz şiirini okuduğunu aktaran Yıldız," Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek benim hayalimdi ve ilk bu şiiri kendisine okudum, beğendi. Cumhurbaşkanımız beğendiği için çok gururlandım. 15 Temmuz şiirini içimden severek yazdım ve beğenildiği için çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanı talimat verdi”

Oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayran biri olduğunu belirten Baba Hasan Yıldız, oğlunun hayallerinden birinin Cumhurbaşkanı ile tanışmak olduğunu ve bunu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, oğlu Abdulkerim'in isteğini geri çevirmediğini kaydeden baba Yıldız, “Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde Bingöl'e geldi. Oğlumun da hayallerinden biri kendisiyle tanışmak ve çok şükür ki nasip oldu. Cumhurbaşkanımız ile görüştüğümüz de, oğlum 15 Temmuz şiiri yazdığını ve ilk olarak kendisine okumak istediğini söyledi. Cumhurbaşkanımız da şiiri beğendi ve kongrede okumasını istedi. Abdulkerim, Cumhurbaşkanına hafız olmak istediğini ve daha iyi şartlarda eğitim almak istediğini iletti, sağ olsun başta bakanlar olmak üzere valimize de yardımcı olsunlar diye talimat verdi. Kendisine oğlum adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın