KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ekim 2026 Pazartesi

Emina: aşk bitmedi

Mustafa Sandal'ın eski sevgilisi Emina Jahovic, "Aşk bitmedi ama ilişki bitti" dedi.

Emina: aşk bitmedi
28 EYLÜL 2006 PERŞEMBE 15:53
0
1226
0
AA aa
Güzelliğin sınırlarını zorlayan 24 yaşındaki Emina Jahovic, kendi ülkesinde çok ünlü bir pop şarkıcısı... Hatta onun için Bosna'nın Penelope Cruz'u diyenler bile var. Ama en önemlisi, Mustafa Sandal'ın büyük aşkı! Geçtiğimiz haftalarda Sandal'la ayrıldığını açıklayan Emina, ilişkisini ve yaşananları Elele'ye anlattı. İşte bu röportajdan çarpıcı bir bölüm...



M
ustafa nasıl bir aşk adamı?
- Mustafa'yla çok mutluydum ve her zaman da çok güzel hatıralarım olacak onunla ilgili. Her anımız çok güzeldi.

- Mustafa'yla çok mutluydum ve her zaman da çok güzel hatıralarım olacak onunla ilgili. Her anımız çok güzeldi. n Dışarıdan birbirinize çok aşık görünüyordunuz. Ne kadarı gerçekti bunun?
- Öyleydi zaten. İlk defa kendim oldum bu ilişkide. Hiçbir şey yalan değildi. Zaten ayrıldıktan sonra da fotoğrafımız çekilmedi. Ama fotoğrafların olduğu her saniye gerçekti ve aşk vardı.

- Öyleydi zaten. İlk defa kendim oldum bu ilişkide. Hiçbir şey yalan değildi. Zaten ayrıldıktan sonra da fotoğrafımız çekilmedi. Ama fotoğrafların olduğu her saniye gerçekti ve aşk vardı. n Nişanlanmıştınız değil mi?
- Yok nişanlanmadık, ama sembolik bir yüzük takmıştık.

- Yok nişanlanmadık, ama sembolik bir yüzük takmıştık. n Basında sürekli evleneceğinize dair haberler yer alıyordu. Hatta geçtiğimiz 13 Temmuz'da evlenecektiniz.
- İnsanlar kendi istediklerini kendileri dile getiriyorlar. Ben kimseye bir şey söylemedim bugüne kadar. Bu benim ilk röportajım. İlk kez size konuşuyorum.

- İnsanlar kendi istediklerini kendileri dile getiriyorlar. Ben kimseye bir şey söylemedim bugüne kadar. Bu benim ilk röportajım. İlk kez size konuşuyorum.n Evlenmeyecek miydiniz? Siz mi istemediniz yoksa?
- Öyle bir şey gündeme gelmedi. Onu düşünmemi gerektirecek bir durum da olmadı.

- Öyle bir şey gündeme gelmedi. Onu düşünmemi gerektirecek bir durum da olmadı. n Neden bitti?
- Aşk bitmedi aslında. Ama ilişki bitti. Hissettim ve bitti. İlişkimiz bitince, her sonun bir başlangıç olduğunu anladım.

- Aşk bitmedi aslında. Ama ilişki bitti. Hissettim ve bitti. İlişkimiz bitince, her sonun bir başlangıç olduğunu anladım. n Kırdı mı sizi?
- İlişki bitti...

- İlişki bitti...n Mantık ayrılığı mıydı sizinkisi yoksa aşk acısı çekerek mi bitti?
- Çok üzüldüm. Ama hayatımı birileri için ağlayarak geçiremem. Diğer taraftan bir şeyin değeri varsa hiçbir zaman bitmez, ben öyle düşünüyorum. Kısmet bu kadarmış.

- Çok üzüldüm. Ama hayatımı birileri için ağlayarak geçiremem. Diğer taraftan bir şeyin değeri varsa hiçbir zaman bitmez, ben öyle düşünüyorum. Kısmet bu kadarmış.n Ayrıldığınıza pişman mısınız?
- Ben sadece yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım, yaptıklarımdan dolayı değil. Zaten bu kararı çok düşünerek aldım. Hiç pişmanlık duymadım. Mutsuz, üzüntülü anlar yaşadım, ama sonradan mutlu olacağımı biliyorum.

- Ben sadece yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım, yaptıklarımdan dolayı değil. Zaten bu kararı çok düşünerek aldım. Hiç pişmanlık duymadım. Mutsuz, üzüntülü anlar yaşadım, ama sonradan mutlu olacağımı biliyorum. n Onun için bir süre Türkiye'de kaldınız ve kariyerinizi bıraktınız...
- Kariyerimi bırakmadım aslında. Albüm için stüdyoda çalışıyordum. Bu yüzden zamanımı Türkiye'de geçirdim.

- Kariyerimi bırakmadım aslında. Albüm için stüdyoda çalışıyordum. Bu yüzden zamanımı Türkiye'de geçirdim.n Peki tekrar başlar mı bu ilişki?
- Düşünmedim.

- Düşünmedim.n Mesela kapınıza güllerle gelip yalvarsa...
- Ben de yalvarabilirim. Bana kimsenin gelip yalvarmasına gerek yok. İçimde hissedersem yalvarmasına bile gerek yok. Bu yüzden hiçbir zaman asla demem!

- Ben de yalvarabilirim. Bana kimsenin gelip yalvarmasına gerek yok. İçimde hissedersem yalvarmasına bile gerek yok. Bu yüzden hiçbir zaman asla demem!
Marko yakın arkadaşım bile değildi

Son günlerde konuşulduğu gibi Sırbistan'ın en büyük bankası Delta'nın sahibinin oğlu Marko Mişkovic'le birlikte misiniz?
Bu konuda konuşacak bir şey yok aslında... 4-5 ay önce olan bir şey... Şehirden tanıdığım bir çocuk Marko. Aslında yakın arkadaşım dahi değil. Ama gelip bana "merhaba" diyen herkesle konuşurum ben. Onunla da üç defa falan selamlaşıp konuşmuşuzdur. Sadece o esnada çekilen bir fotoğraf. Bir yere bile gitmedik. Birçok arkadaşım var benim onun gibi... Ve Mustafa hepsini tanıyordu. Bir şey saklamadım ben sevgilimden...

Bu konuda konuşacak bir şey yok aslında... 4-5 ay önce olan bir şey... Şehirden tanıdığım bir çocuk Marko. Aslında yakın arkadaşım dahi değil. Ama gelip bana "merhaba" diyen herkesle konuşurum ben. Onunla da üç defa falan selamlaşıp konuşmuşuzdur. Sadece o esnada çekilen bir fotoğraf. Bir yere bile gitmedik. Birçok arkadaşım var benim onun gibi... Ve Mustafa hepsini tanıyordu. Bir şey saklamadım ben sevgilimden...n Peki niye sevgiliniz olarak yazıldı?
Sonuçta o tanınmış ve ünlü biri... Marko benimle ilgilenen tek erkek de değil. Her zaman yanımda birçok kişi görünebilir. Bazen o erkek ailemden olabilir; erkek kardeşimin arkadaşı olabilir. Aynen Türkiye'de olduğu gibi, ben de ülkemde ünlü olduğum için magazin basını böyle yazdı. İnanın hakkımda böyle yalan haberler çıktığında çok utanıyorum.

Sonuçta o tanınmış ve ünlü biri... Marko benimle ilgilenen tek erkek de değil. Her zaman yanımda birçok kişi görünebilir. Bazen o erkek ailemden olabilir; erkek kardeşimin arkadaşı olabilir. Aynen Türkiye'de olduğu gibi, ben de ülkemde ünlü olduğum için magazin basını böyle yazdı. İnanın hakkımda böyle yalan haberler çıktığında çok utanıyorum.
BU AY ELELE'DE

Emina'nın sürpriz açıklamalarının devamı, Elele'nin ekim sayısındaki özel röportajda... Ayrıca Elele'nin yeni sayısında Cecile'den herkese 14.90 YTL. değerinde beş farklı renkte göz farı hediye.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
15:06
Akaryakıta çifte zam kapıda! Bingöl`de fiyatlar ne olacak?
Akaryakıta çifte zam kapıda! Bingöl'de fiyatlar ne olacak?
Benzinde litre başına 4,15 lira, motorinde ise 3,60 lira fiyat artışı bekleniyor. 1 Kasım itibarıyla gündeme gelen ÖTV düzenlemesinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle zamların pazartesi gününden itibaren pompa fiyatlarına yansıması öngörülüyor.
26.10.2026
14:27
Kiğı`nın hafızası 10 bin fotoğrafta yaşıyor
Kiğı'nın hafızası 10 bin fotoğrafta yaşıyor
Matematik öğretmeni iken baba mesleğini yaşatmak için fotoğrafçı dükkanını işletmeye karar veren ve 1974'ten bu yana fotoğrafçılığı aşkla sürdüren Atilla Parkın, 10 bini aşkın fotoğrafla Kiğı'nın geçmişini yaşatıyor. Duvarlarında hayatını kaybeden vatandaşların fotoğraflarının yer aldığı dükkân, geçmişte kaybettikleri yakınlarının yüzünü görmek isteyenler için de anlamlı bir buluşma noktasına dönüşüyor.
26.10.2026
04:12
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl`de sağanak yeniden başlıyor
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl'de sağanak yeniden başlıyor
Bir haftadır güneşli havanın etkili olduğu Bingöl'de yağışlı hava yeniden kendini gösterecek. Salı günü başlaması beklenen yağışların hafta boyunca sürmesi, sıcaklıkların ise cuma günü 14 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.
26.10.2026
04:10
Vali Çelik`in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Vali Çelik'in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Dağcılık sporuna özel ilgiyle bilinen Vali Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 bin 878 rakımlı Sülbüs Dağı'na düzenlenen tırmanışa katıldı. Çelik, ardından Pergasur Şelalesi için yapılabilecek turizm çalışmalarını değerlendirdi.
26.10.2026
04:08
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Solhan'da okul pansiyonunun yemekhanesindeki yük asansörünün düşmesiyle ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Abdulkerim Demir'in ailesi, adli soruşturmaya ek suç duyurusunda bulundu. Aile vekili Av. Erhan Ala, araştırılması istenen iddiaları paylaştı.
26.10.2026
04:08
Solhan`da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Solhan'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde inşaat iskelesinden düşen 45 yaşındaki işçi K.T., ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın