KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Emekli astsubaylar emir bekliyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Genelkurmay Başkanlığı'na hitaben bir yazı gönderdi. Yazıda, 'Genelkurmay'ın açıklamasını destekliyor, emirlerinizi bekliyoruz' denildi.

Emekli astsubaylar emir bekliyor
30 NİSAN 2007 PAZARTESİ 18:17
0
1188
0
AA aa
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD), Genelkurmay Başkanlığı'na bir yazı göndererek, “Açıklamanızı içtenlikle destekliyor vereceğiniz her görev için talimatlarınızı bekliyoruz” dedi.

TEMAD Yönetim Kurulu'nca, Genelkurmay Başkanlığı'na hitaben kaleme aldığı basın açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti devletinin başta laiklik olmak üzere temel değerlerini aşındırmak için bitmez tükenmez bir çaba içerisinde olan bir kısım çevrelerin bu gayretlerini son dönemde artırdıklarının gözlendiği kaydedildi.

Açıklamada, “27 Nisan 2007 tarihli Genelkurmay Başkanlığı basın açıklamasına ve açıklamanın tümüne TEMAD olarak gönülden katılıyor ve içtenlikle destekliyoruz. TEMAD olarak tüm camiamızın her ferdine vereceğiniz göreve hazır olduğumuzun bilinmesini, et ve tırnak gibi olan bizler camiamızın emeklileri olarak verilecek olan görevler için her an talimatlarınızı bekliyoruz” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Tarihi bilmeyenlere ve Türk milletinin karakterini tanımayanlara, tarihin tekerrürden ibaret olduğunun hatırlatılması ve Türk devletinin varlığının Türk milletinin birliğini görmeyenlere Cumhuriyet ve laikliğe ne kadar bağlı ve hassas olduğumuzun hatırlatılması, varlığımızın sebebi olduğunu vurgulamak siz değerli Genelkurmay Başkanlığımızın açıklaması ile bir defa daha hatırlatılmasından duyduğumuz memnuniyeti şansınızda TSK'ya arz ettiğimizi bildiririz” ifadelerine yer verildi.

Anasayfa için tıklayınız.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın