KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ekim 2026 Salı

Ekinci: Durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız

30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Ekinci: 'Azim ve gayretle hedefimize odaklanmalı, umudunu bizlere bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele etmeli, iyiliklerin artması ve kötülüklerin azalması için durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız.'

Ekinci: Durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız
29 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE 17:50
1
1419
1
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihteki şanlı yürüyüşümüzün önemli sayfalarından biri olan ve Kurtuluş Savaşı'nı nihayete erdiren ‘30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

26 Ağustos 1922'de Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın verdiği emirle başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta “Başkomutanlık Meydan Muharebesi”nin kazanılmasıyla sonuçlanmıştır.

Bu zafer ile Anadolu insanı, ‘Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. / Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!'  diyerek bağımsızlığına olan düşkünlüğünü, topyekûn verdiği onurlu mücadele ile milli birlik ve beraberliğini ve milleti ile bütünleşmiş kahraman ordusunun gücünü tüm dünyaya göstermiştir.

Aziz milletimizin bağımsızlık ve vatan uğruna görülmemiş bir fedakarlık örneği ile yazdığı bu büyük destan, aynı zamanda, milletin hürriyet aşkının, değerlerine inancının, ülkesine bağlılığının, özgür ve güçlü yaşama konusundaki kararlılığının asla yıkılamayacak güçte olduğunun en önemli göstergesi olmuştur.

Mukaddesatımıza göz diken emperyalist güçler, 30 Ağustos günü tarihte eşi görülmemiş bir mukavemet ile karşılaşmış ve hedeflerine ulaşamamıştır. Kurtuluş Savaşımızın zor koşullarında, milletimizin kahramanlığı, askerimizin cesareti ve komutanlarımızın feraset ve basiretleri ile milletimiz yepyeni bir zafere ulaşmıştır.

Tarih ve kültür şuuruna sahip bir millet olarak, emanet aldığımız maddi ve manevi değerleri bizden öncekilere ve bizden sonrakilere karşı bir sorumluluk bilinci ile taşımalı, 2023 hedeflerimiz için her gün bir basamak daha yükselebilmek için büyük bir azim ve gayretle hedefimize odaklanmalı, umudunu bizlere bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele etmeli, iyiliklerin artması ve kötülüklerin azalması için durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla yad ediyor, Bingöllü hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49280)
29 Ağustos 2019 Perşembe 18:29
Size soru soran vatandaşı twiterdan engelleyerek mı durmadan çalışacaksınız? Vatandaşın sorusunu dinlemeye tahammülünüz yok vali bey
20.10.2026
15:06
Bingöl`de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
20.10.2026
14:43
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sorunlu fonların tasfiyesinde ilk etapta 10 milyon TL ve üzerinde reel kazanç elde edenlerden iade talep edileceğini açıkladı. Şimşek, gönüllü iade yapılmaması durumunda hukuki sürecin işletileceğini bildirdi.
20.10.2026
10:12
Bingöl Teknokent`te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Teknokent'te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Üniversitesi bünyesindeki Teknokent, yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimci, araştırmacı ve firmalardan başvuruları almaya başladı. Süreçle teknoloji tabanlı girişimciliğin desteklenmesi ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın