KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Donmak üzereyken acil 112 yetişti

Donam tehlikesi geçiren 6 kişi kurtaran Acil 112 ekipleri, yolda kalanlara da yardım ettiler. Genç’e getirilen 6 kişi, tedavilerinin ardından orada misafir edildiler.

Donmak üzereyken acil 112 yetişti
06 ARALIK 2012 PERŞEMBE 10:16
0
2618
0
AA aa

Erzurum'da Diyarbakır'a gitmekte olan ve içerisinde 2'si çocuk toplam 6 kişinin bulunduğu Kenan Güney idaresindeki otomobil, Genç-Diyarbakır yolu Tapantepe mevkiinde yoğun kar yağışından dolayı mahsur kaldı. Araçta bulunanlar Acil ve Afetlerde Şube Müdürlüğü (Acil 112) ekiplerince kurtarıldılar.

Alınan bilgiye göre; Erzurum'dan gelip Diyarbakır'a gitmekte olan Kenan Güney idaresindeki otomobil, yoğun kar yağışından dolayı dün gece saat 02.30 sıralarında Tapantepe mevkiinde mahsur kaldı. Uzun süren çabalara rağmen çare bulamayınca Bingöl Acil 112 Komuta Merkezi'ni arayan Kenan Güney, Tapantepe'de mahsur kaldıklarını bildirdi. Bunun üzerine Genç İlçesi Acil 112 istasyonundan yönlendirilen sağlık ekipleri, arazi ambulansıyla bölgeye hareket etti. Bölgeye varan ekip, araç içerisindeki donma tehlikesi geçiren sürücü Kenan Güney ile Yılmaz (8) ve Zelal(10) Güney adındaki iki çocuk ile Saime Çelik (33), Selma Giray (34), Belkısa Şahin'i (38) ambulansla Genç'e getirdi. Burada sağlık kontrolleri yapılan 6 kişi, burada misafir edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın