KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Devlet hastaneleri için güzel adım

Sağlık Bakanı Akdağ, ''Hastane odalarını, yatak sayısını azaltarak, banyo ve tuvalet kurmanın yanı sıra televizyon da yerleştirip daha lüks hale getirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Devlet hastaneleri için güzel adım
10 ARALIK 2006 PAZAR 09:32
0
1282
0
AA aa
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Hastane odalarını yatak sayısını azaltarak, banyo ve tuvalet kurmanın yanı sıra televizyon da yerleştirip daha lüks hale getirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Bakan Akdağ, incelemelerde bulunmak için geldiği Bartın'da, Valilik İl Özel İdare Müdürlüğü Salonunda, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarıyla sağlık sorunlarının değerlendirildiği toplantıya katıldı. Akdağ, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte sağlık konusunda güzel çalışmaların gerçekleştirildiğini gözlemlediğini söyledi.

Hekim açısından Bartın'ın oldukça iyi durumda bulunduğunu, eksik olan cildiye, anestezi ve nöroloji uzmanlarının da buraya kısa zamanda gönderileceğini anlatan Akdağ, şöyle konuştu: ''Bazen uzman konusunda eksiklikler yaşıyoruz. Ama bunun nedeni Türkiye'deki hekim eksikliğidir. Bartın, uzman hekim konusunda ülke ortalamasının altında değildir. Pratisyen hekim açısında ise birkaç eksiğimiz olabilir. Bunu da önümüzdeki günlerde tamamlayabilecek durumdayız. Burada yapılan incelemelerde Bartın Devlet Hastanesine MR, tomografi, mamografi ve kemik ölçümü hizmetleri alınabilmektedir.

Hastane odalarını yatak sayısını azaltarak, banyo ve tuvalet kurmanın yanı sıra televizyon da yerleştirip daha lüks hale getirmeyi hedefliyoruz. Hastanelerde bu konuda tadilat ve revizyon çalışmaları devam ediyor, önümüzdeki yıl içinde de büyük ölçüde tamamlanmış olacaktır.'' Akdağ, Kurucaşile ve Amasra'da entegre ilçe hastanesi oluşturulacağını, sağlık ocaklarının bakım ve onarım ihtiyaçlarını İl Özel İdare ve İl Genel Meclisi tarafından gerçekleştirileceğini kaydetti.

AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2026
21:39
Kooperatiften Yayan`ın iddiaların jet yanıt!
Kooperatiften Yayan'ın iddiaların jet yanıt! 'Genel Kurul Şeffaf ve Usule Uygun Yapıldı'
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demir, genel kurul sonrası ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sürecin mevzuata uygun ve şeffaf şekilde yürütüldüğünü ve genel kurulun kamera kaydı altında olduğunu açıkladı.
03.05.2026
19:48
Bingöl Basın Konseyi`nden `Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi`
Bingöl Basın Konseyi'nden 'Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi'
Bingöl Basın Konseyi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde yapay zekâ araçlarının kullanımı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Yapay zekâ teknolojilerinin medya alanında sunduğu imkânlara dikkat çekerken, bu araçların bilinçli ve etik kullanımının önemine vurgu yapan Konsey Başkanı Bayraktar, farklı alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.
03.05.2026
19:46
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası 'Şike' İddiası
Genç Muratspor'un Doğubeyazıtspor'u 2-0 mağlup etti ve bu skorla ligde kalacaktı ancak aynı anda oynanan Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor maçı 5 dakika uzatıldı ve Kurtalanspor 5 dakikada 3 gol atarak 5-4 maçı kazanınca Genç Muratspor küme düştü.
03.05.2026
19:45
Yayan`dan `Genel Kurulda Usulsüzlük` iddiası!
Yayan'dan 'Genel Kurulda Usulsüzlük' iddiası!
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda adaylıktan çekilen Saim Yayan, 501 üyeli kooperatifte yönetimin yalnızca 27 oyla belirlenmesini eleştirerek, sürecin usulsüz ve adil olmayan bir şekilde yürütüldüğünü öne sürdü.
03.05.2026
19:43
Bingöl`de yakalanan 16 şüpheliden 4`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 16 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen narkotik ve asayiş uygulamalarında 16 şüpheli yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.
03.05.2026
19:42
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Bingöl'de Yapı Stokunun Yüzde 75'i Yenilenmiştir'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 1 Mayıs 2003 depreminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, il genelinde yapı stokunun yüzde 75 oranında yenilendiğini belirterek, konteyner ve çadır kent kapasitesine ilişkin detayları paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın