KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Dev anlaşma tamam! İmzalar atıldı

Siemens, elektrikli uçak bölümünü (eAircraft) dünyanın en büyük uçak motoru üreticilerinden İngiltere merkezli Rolls-Royce'a satmak için anlaşma imzaladı.

Dev anlaşma tamam! İmzalar atıldı
22 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ 09:50
0
1918
1
AA aa

Rolls-Royce, Siemens'in elektrikli uçak bölümünü satın aldı.Siemens'ten yapılan açıklamada, Siemens'in kendi bünyesinde oluşturduğu bir startup up şirketi olan Siemens eAircraft'ın Rolls-Royce'a satılması konusunda Paris Havacılık Fuarı'nda anlaşma imzalandığı belirtildi.

Siemens eAircraft'ın Almanya'da ve Macaristan'da 180 kişiye istihdam sağladığı belirtilen açıklamada, söz konusu anlaşmanın finansal detaylarına dair bilgi verilmedi.
 
Açıklamada, anlaşmanın Rolls-Royce'nın uçaklar için “elektrik ve hibrid elektrik kaldırma sistemleri” konusunda lider tedarikçi olma hedefine yönelik olduğu belirtilirken, satın almanın gerekli izinler alındıktan sonra 2019 sonunda tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45690)
24 Haziran 2019 Pazartesi 01:02
banane hala hala
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın