KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Desteğimizi esirgemeyelim

Bingöllü genç sanatçı İlker Demir, “Haram/Seni çok seviyorum” isimli ilk albümünü tamamlayarak profesyonel müzik kariyerine ilk adımını atma çalışmalarını sürdürüyor. Karaarslan, Bingöl kamuoyuna ‘sanatçımızı sahiplenelim” çağrısında bulundu...

Desteğimizi esirgemeyelim
02 HAZİRAN 2009 SALI 08:12
0
1829
0
AA aa
Servet Kocakaya, Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve nice yıldızların çıktığı Bingöl'den bir yıldız daha yükseliyor.
Adı; İlker Demir...  Kardeşi Alper'in düğünü dolayısıyla Bingöl'e gelen ve profesyonelliğe ilk adımını atmadan önce Bingöllü hemşerileriyle buluşan İlker Demir'in gözlerine yansıyan heyecanı dikkat çekiyor. Onu destekleyen onca insanın alkışları ve tezahüratı arasında mutluluğun en büyüğünü yaşayan İlker Demir, hemşerilerinin duasını istiyor. Demir'in sahiplenilmesi ve desteklenmesi için ilk çağrıyı ise Toplum Gönüllüsü Emekli Öğretmen Semiramis Karaarslan yapıyor.

bingolmedyaİlker Demir'in özgeçmişinden bahseden Karaarslan, gelinen süreci aktarıyor ve şu çağrıyı yapıyor.
Karaarslan: “İlker Demir 1981 Bingöl doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Bingöl'de tamamladı.
Daha çok küçük yaşlarda iken amcasının elektro bağlama çalması ile müzikle tanıştı. Ailesinin desteği ve yönlendirmesi sonucunda da kısa zamanda org çalmaya başladı.

Bingöl'de 1996 yılında Stüdyo Özlem Müzik Grubu ile düğün salonlarında piyanist olarak çalışmaya başladı. 2000'de TRT İstanbul Radyosu Saz ve Ses Sanatçısı Ali Gürlü yönetiminde Ali Gürlü Kültür Merkezi bünyesinde düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu ile birçok konserde solist olarak sahne almaya başlar. 20 Mayıs 2001 günü Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ses yarışmasında Malatya yöresine ait ''Mevla'm Bir Çok Dert Vermiş'' adlı türküyü seslendirerek Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen yarışmacılar arasından birinci olur. 2005 Ocak ayında askere gider. Kırklareli Subay Orduevinde müzisyen olarak askerliğini tamamlar. Askerlik dönüşü 2006 Sahne çalışmalarına İstanbul'da bar ve düğün salonlarında devam eder... Uzun yıllar süren beste ve sahne çalışmalarının ardından eserleri çeşitli sanatçılar tarafından da seslendirilen İlker Demir yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Mert Ağırlar'ın üstlendiği ve stüdyo çalışmaları yaklaşık bir yıl süren ''Haram / Seni çok seviyorum'' isimli ilk albümünü tamamlayarak profesyonel müzik kariyerine ilk adımını atma çalışmalarını sürdürüyor. Hemşerimize başarılar diliyoruz. Yolu açık, yıldızı parlak olsun.

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde dahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.10.2026
23:08
Bingöl`den Brezilya`ya uzanan gurur: Şevval dünya kürsüsünde!
Bingöl'den Brezilya'ya uzanan gurur: Şevval dünya kürsüsünde!
Brezilya'da 19 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada dünya üçüncüsü olan Bingöllü milli sporcu, bronz madalya kazandı. Şevval Akçanlı'nın başarısı, Bingöl'e uluslararası arenada büyük gurur yaşattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın