KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Derbi öncesi taraflarda ipler gerildi

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan 'Okumadan Yorumlamak' başlıklı açıklamada, Beşiktaş tarafından yapılan açıklamanın şaşkınlıkla karşılandığı belirtildi.

Derbi öncesi taraflarda ipler gerildi
02 KASIM 2007 CUMA 20:23
0
1045
0
AA aa
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya Fenerbahçe'den cevap geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan 'Okumadan Yorumlamak' başlıklı açıklamada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yapılan açıklamanın şaşkınlıkla karşılandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle yapmış olduğumuz açıklamada hiçbir rakip kulübün adı dahi geçmez iken açıklamayı, açıklamamızın hedef alınan muhataplarının değil de, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bu denli kendi üzerine almasını ve kendisini muhatap kılmasını anlamış değiliz. Üstüne basarak belirtmek isteriz ki Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün, kulübümüz tarafından yapılan açıklamayı 'gündem değiştirme, hakem üstünde baskı kurma' şeklinde isimlendirmesi, son derece sığ, basma kalıp ve konunun öneminden son derece uzak bir yaklaşımdır.

Açıklamamızın içeriği incelendiğinde görülecektir ki, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün de yaptığı açıklama içeriğinde benzer şekilde yakındığı, bu sezonun geçtiğimiz 10 haftası içinde gerçekleşmiş standart dışı hakem kararları ve uygulamaları ile bu uygulamalara sebebiyet veren objektif olmayan hakem hatalarına işaret edilmektedir.

Açıklamamızda, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sayın Yıldırım Demirören tarafından MHK, TFF ve hakemlere yönelik olarak yapılan ve sonucunda Sayın Demirören'in disiplin cezası alması ile sonuçlanan açıklamalara paralel ve fakat uslüp olarak biraz daha farklı benzer konulara yer verilmiştir. Açıklamamızın bir diğer farkı ise açıklama sonuçları ile sadece bir kulübün değil tüm futbol ailesinin yararının istenmiş olmasıdır. Bizim söz konusu açıklamamız büyük kulüp olmanın sorumluluğu ile yapılmıştır. Bu açıklamanın Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yapıldığı gibi hafta sonu oynanacak derbi maç ekseninde tartışılması ise büyük kulüp olma iddiasına yakışmamaktadır.

Bu itibarla yaptığımız açıklamanın bir kez daha dikkatle okunmasını ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yapılan açıklamanın buna göre yeniden gözden geçirilmesini kendilerine tavsiye ederiz. Kulübümüz bugüne kadar olduğu gibi, bugün de, yarın da hak edilmemiş hiçbir başarıyı içine sindirmeyecektir. Kulübümüzün felsefesi daima haksızlıklara ve haksızlık yapanlara karşı her ne pahasına olursa olsun mücadele etmek olacaktır. Hak edilmemiş hiçbir başarı bizi asla mutlu
etmeyecektir. Bu açıklamamız ışığında hafta sonu Beşiktaş A.Ş. ile oynanacak olan derbi müsabakasının her türlü sonucuna da aynı felsefe ile bakacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."



Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın