KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Derbi geceye damga vurdu!

Volkan Lincoln'e saldırdı. Zico Karan'ı kutladı. Hakem Çakır iki tarafı da memnun etmedi. G.Saray'ın kasası doldu.

Derbi geceye damga vurdu!
28 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE 11:41
0
1826
0
AA aa
Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 49 dakika 10, son 15 dakika da 9 kişiyle oynayan ezeli rakibi Fenerbahçe'yi, kaybolan sürede attığı golle 2-1 yenerek, yarı finale yükseldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayıp henüz 4. dakikada ilk golü bulan Galatasaray, üstüste geliştirdiği ataklarda gol bulamazken, Lugano'nun 26. dakikada atılmasıyla sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında farkı artıramadı.

Fenerbahçe'nin 10 kişi oynadığı süre içinde 67. dakikada Gökhan'ın golüne engel olamayan sarı-kırmızılılar, son 15 dakikada da Gökhan'ın atılmasıyla rakiplerinden 2 oyuncu fazla olmalarına karşın turu getirecek golü kaybolan sürede Ümit ile bulabildi.

-VOLKAN DEMİREL, LINCOLN'E SALDIRDI-
Ümit Karan'ın kaybolan sürede attığı golün ardından Galatasaraylı futbolcular sevinirken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, girdiği tartışmanın ardından Lincoln'e saldırdı.  

İki futbolcu aralarında birşey konuştuktan sonra adeta çılgına dönen Volkan, peşinden koştuğu Lincoln'ün önce boğazından tuttu, daha sonra da hakemin gözü önünde, diziyle Brezilyalı oyuncuya vurdu. Bu darbeyle Lincoln'ün yere düştüğü gözlenirken, Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular genç kaleciyi güçlükle durdurabildi.

-LINCOLN, BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK-
Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Lincoln, sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş ile hafta sonunda yapacağı karşılaşmada oynayamayacak.

Yıldız futbolcu, ilk yarıdaki Beşiktaş maçında da kadro dışı olması nedeniyle forma giyememişti.

-LUGANO, BU KEZ KIRMIZI KARTI GÖRDÜ-
Beşiktaş ile ilk yarıda oynanan lig derbisinde kameraların yakaladığı ancak hakem İsmet Arzuman'ın görmediği pozisyonda iki elini yuvarlak yaparak, ''Gözlük'' hareketini yapan Lugano, Galatasaray ile yapılan karşılaşmada aynı hareketinden dolayı 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Maçın 26. dakikasında Lincoln'e yapılan bir faule itiraz eden ve sarı kartı bulunan Lugano, hakeme aynı hareketi yapınca bu kez 2. sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçeli oyuncular bu kart nedeniyle hakeme uzun süre itiraz ederlerken, oyun 5 dakika durdu. Lugano, sahadan zorlukla çıkartılırken, takım menajeri Volkan Ballı bu oyuncuyu yatıştırmaya çalıştı. Lugano, yedek kulübesinin önünden geçerken teknik direktör Zico'nun tercümanı Samet'e de ''söylediklerimi 4. hakeme anlat'' derken, tercüman Samet ise adeta çılgına dönen oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Lugano, sahadan çıkarken Galatasaraylı taraftarlar sahaya yabancı maddeler attılar. Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, bunun üzerine saha kenarına gelerek tribündeki taraftarları sakinleştirmek için çaba harcadı.

-GALATASARAY, YEDEK KULÜBESİNİ DEĞİŞTİRDİ-
Galatasaray, genelde seçtiği yedek kulübesini Fenerbahçe maçında değiştirdi.

Sarı-kırmızılı ekip, her zaman basın tribünün önünde bulunan yedek kulübesi yerine, protokol tribününün önündeki sağ taraftaki yedek kulübesini tercih etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, takımları ikinci yarı için sahaya çıkarken sohbet ettiler.

-HAKEM ÇAKIR, İKİ TARAFI DA MEMNUN EDEMEDİ-
Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, derbide iki tarafı da memnun edemedi.

Kartlarını kullanmaktan hiç çekinmeyen Çakır, verdiği ve vermediği kararlar nedeniyle iki taraftan da tepki gördü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, ilk yarının uzatmalarının son dakikasında ani gelişen Galatasaray atağında, bitiş düdüğünü çalan hakeme büyük tepki gösterdiler.

Son dakika galibiyetiyle adeta kendinden geçen Galatasaraylı futbolcular, maç bitiminde kapalı tribünün önüne gelerek reklam tabelalarının üzerine çıktılar ve birlikte zafer şarkıları söylediler.

-TRİBÜNLERDEN AYRILMADILAR-
Galatasaraylı taraftarların büyük bir bölümü maçın bitmesinin ardından stattan ayrılmayarak sevinç gösterilerini sürdürdüler.

Taraftarlar, uzun süre yaptıkları tezahüratlarıyla galibiyeti ve turu kutladılar.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, maçtan sonra sahaya çıkarak yenileme antrenmanı yapan oyuncularını da alkışladılar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, karşılaşmanın ardından takımına turu getiren Ümit Karan'ı kutladı.

-KASA DOLDU-
Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek kasasını doldururken, şimdiye dek 1 milyon 20 bin dolar kazanç elde etti.

Çeyrek finale dek 570 bin dolar kazanmayı garantileyen sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte 450 bin dolar daha kazanıp, bu sezonki Fortis Türkiye Kupası gelirlerini 1 milyon 20 bin dolara çıkardı. 




habertürk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın