KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Demirer'in hedefi yeni nihat'lar

"Lig şampiyonu olmaktansa Nihat Kahveci gibi bir oyuncu yetiştirmeyi tercih ederim". Bu sözler Beşiktaş'ın paf takımı antrenörü Fikret Demirer'e ait. Demirer'in hedefi yeni Nihatlar...

Demirer`in hedefi yeni nihat`lar
04 AĞUSTOS 2006 CUMA 15:54
0
1013
0
AA aa
"Hedef yeni Nihatlar yetiştirmek"
Beşiktaş PAF Takımı Antrenörü Fikret Demirer, altyapı ekibi olarak kendilerinin yarışmacı değil, yetiştirici olduklarını belirterek, ''Ligi şampiyon tamamlamaktansa, Nihat Kahveci gibi bir oyuncu yetiştirmek benim için gerçek şampiyonluktur'' dedi.

Fikret Demirer, kulübün resmi internet sitesinde yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamada, (A) takıma futbolcu yetiştirmek için mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Tek hedef alt gruplardan gelen oyuncuları (A) takımımız için en iyi şekilde yetiştirmek. Genç futbolcularımızı (A) takımda yaşayacakları tecrübeye teknik, taktik, mental ve psikolojik olarak hazırlamayı hedefliyoruz. Bizim için en büyük başarı bir oyuncumuzu profesyonel takımımızda görmektir. Biz maç kazanmak için değil, oyuncu kazanmak için mücadele ediyoruz'' diye konuştu.

PAF Ligi'nde şampiyon olmanın mutlaka güzel bir sonuç olacağını kaydeden Fikret Demirer, ''Şampiyonluk kesinlikle çok güzel bir şey, fakat iki seçenek var. Ya şampiyon olacaksınız, ya da iyi oyuncu yetiştireceksiniz. Oyuncu yetiştirmek bana daha akıllıca geliyor'' dedi.

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar başta olmak üzere teknik direktör Jean Tigana, altyapı genel koordinatörü Mehmet Ekşi ile çok iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Demirer, ''Tigana, gençler için çok özverili çalışıyor ve çok olumlu düşüncelere sahip. Bu ilgisinden dolayı altyapı olarak gurur duyuyoruz. Bizim için kısa günde kazanılan başarıların bir önemi yok. Yaptığımız planların hepsi uzun vadede başarı getirecek planlar'' dedi.

Takım olarak, PAF Ligi'nde 1987 doğumlu oyuncuların ağırlıkta olduğunu belirten Fikret Demirer, ''Ancak PAF takımımız 1989'lu oyuncularla da mücadele edecek. Çok çalışarak hem maç kazanmanın, hem de oyuncu yetiştirmenin planlarını yapıyoruz. (A) takımımızın emrindeyiz. Bütün çabamız profesyonel takımımızın menfaatleri içindir'' diyerek sözlerini tamamladı.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın