KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Davayı o değil, ben açtım foto galeri

Adı "Gümüş" dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan Songül Öden, eşi Canberk Uçucu'dan boşanıyor.

Davayı o değil, ben açtım foto galeri
18 EYLÜL 2007 SALI 09:01
0
2387
0
AA aa
Öden boşanma gerekçesi olarak, eşinin hiçbir yerde yanında yer almamasını gösterdi.

Aylar sonra gelen kriz
Songül Öden ile Kıvanç Tatlıtuğ'un "Gümüş"ün çekimleri sürerken kol kola davetlerde boy göstermesi, uzun süre konuşulmuştu. Bu durum, Songül Öden-Canberk Uçucu çiftinin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı şeklinde yorumlanmıştı. O dönem bu haberleri yalanlayan Uçucu, içine düştüğü durum nedeni ile ruh sağlığının bozulduğunu söyleyerek boşanmak için mahkemeye başvurdu. Canberk Uçucu dilekçesinde fotoğrafların gazetelerde çıkması üzerine, "Ağır depresyon anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi edildim" dedi.


Uçucu'nun eşi tarafından evini terk etmeye zorlandığı, BMW otomobiline el konulduğu iddiaları sonrasında ise gözler Songül Öden'e çevrildi. Bu açıklamalara çok üzüldüğünü belirten Öden, şunları söyledi: "Bu konuda fazla konuşmayacağım. Sadece şunu söylemek isterim ki boşanma davasını ben açtım. Canberk'in söylediklerinin hiçbiri doğru değil. Sıkıntılarımız tabii ki vardı... O hiçbir zaman benim yanımda olmadı, davetlere dahi benimle gelmedi. Sorumlu bir eş gibi davranmadı" dedi.
Songül Öden'in aylar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile Sri Lanka'da verdiği bu samimi pozların basına yansıması, Canberk Uçucu'yu kızdırdı. Uçucu, bu fotoğraflar yüzünden psikolojisinin bozulduğunu ileri sürdü.


Habertürk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın