KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ekim 2026 Pazartesi

Cumhurbaşkanı'nın eşi başörtülü !

Eskişehir'de düzenlenen 4. Eğitim Kurultayı'na katılan Cumhurbaşkanı Sezer'in eşi Semra Sezer, Seyyid Battal Gazi Türbesi'ni ziyareti sırasında başörtüsü taktı ve dua etti.

Cumhurbaşkanı`nın eşi başörtülü !
01 KASIM 2006 ÇARŞAMBA 21:47
0
1343
0
AA aa
Semra Sezer için, Seyit Battal Gazi Türbesi avlusunda davullu zurnalı karşılama töreni düzenledi. Başörtüsü takan Semra Sezer, Çoban baba ve Seyit Gazi türbesine gezerek dua etti. Ulusal Eğitime Destek Amacıyla düzenlenen "4. Eğitim Kurultayı'na" başkanlık yapmak için Eskişehir'e

gelen Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Sezer, şehir merkezi ile Seyitgazi ilçesinde gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Sezer, ilk olarak Vali Kadir Çalışıcı, eşi Şükriye Çalışıcı, Garnizon ve 1'inci Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı'nın eşi İffet Balanlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in eşi Seyhan Büyükerşen ile Seyitgazi ilçe kara yolu kenarında oluşturulan Ulusal Eğitime Destek Hatıra Ormanı'na gitti. Sezer, orman dikim alanı çamur olduğu için araçtan inmeden önce ayağına getirilen galoşu giydi. Ayağında galoj ile ağaçlandırma alanını gezen Sezer, Vali çalışıcı'dan bilgi alırken burada görevli kadın işçilerle bir süre sohbet etti.

Sezer, ardından köylü kadınlarla birlikte fidan dikti. Vali Çalışıcı'nın, dikilen fidanın altında isminin bulunması yönündeki teklifini kabul

etmeyen Sezer, bu sırada gazetecilerin objektiflere bakması yönündeki taleplerine ise "Aynı anda iki işi birden yapamam" diyerek bu teklife espri ile karşılık verdi.

Ağaçlandırma alanında görevli kadınların sevgi gösterisinde bulunduğu ve elini öpmeye çalıştığı Sezer, daha sonra kadın işçilerle hatıra fotoğrafı

çektirdi. Ardından Seyitgazi ilçesine geçen Sezer, burada Seyyid Battal Gazi Türbesi'ne ziyaret etti. Sezer, Seyit Gazi türbesinin ortasında oluşturulan Kırka Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle karşılandı. Bir süre halkoyunları ekiplerini izleyen Sezer, daha sonra Seyyid Battal Gazi Vakfı yetkililerinden türbe hakkında bilgi aldı.

Yanında getirdiği başörtüsünü takan Sezer, beraberindeki heyetle birlikte Çoban Baba ve Seyit Gazi Türbesi'ni ziyaret etti. Ziyareti basına kapalı gerçekleştiren Sezer'in içeride bol bol dua ettiği öğrenildi.

ZAMAN
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
04:12
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl`de sağanak yeniden başlıyor
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl'de sağanak yeniden başlıyor
Bir haftadır güneşli havanın etkili olduğu Bingöl'de yağışlı hava yeniden kendini gösterecek. Salı günü başlaması beklenen yağışların hafta boyunca sürmesi, sıcaklıkların ise cuma günü 14 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.
26.10.2026
04:10
Vali Çelik`in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Vali Çelik'in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Dağcılık sporuna özel ilgiyle bilinen Vali Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 bin 878 rakımlı Sülbüs Dağı'na düzenlenen tırmanışa katıldı. Çelik, ardından Pergasur Şelalesi için yapılabilecek turizm çalışmalarını değerlendirdi.
26.10.2026
04:08
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Solhan'da okul pansiyonunun yemekhanesindeki yük asansörünün düşmesiyle ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Abdulkerim Demir'in ailesi, adli soruşturmaya ek suç duyurusunda bulundu. Aile vekili Av. Erhan Ala, araştırılması istenen iddiaları paylaştı.
26.10.2026
04:08
Solhan`da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Solhan'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde inşaat iskelesinden düşen 45 yaşındaki işçi K.T., ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
26.10.2026
04:07
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği`nde yeniden Korkutata dönemi
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği'nde yeniden Korkutata dönemi
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda Mücahid Korkutata başkanlığa seçildi. Yeni dönemde kentte engelli bireylerin yaşadığı sorunların tespiti, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve ilgili kurumlarla iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
26.10.2026
04:05
Genç`te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç'te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç ilçesinde düzenlenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 2. Olağanüstü Kongresi'nde, tek listeyle gidilen seçimde Şefika Doğan ve Ali Yaşar eşbaşkanlığa seçildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede yeni inşa süreci ve ortak mücadele vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın