KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Coşkun:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Yusuf Coşkun, 29 Mart Mahalli İdareler seçiminde kazananın Bingöl olduğunu söyledi.

Coşkun:
01 NİSAN 2009 ÇARŞAMBA 10:23
0
2462
0
AA aa
Seçimin huzur ve güven içinde tamamlandığını ifade eden Coşkun, bu duyarlılıklarından dolayı Bingöl halkı ve siyasi parti adaylarına da teşekkür etti. Bingöl'de hiçbir sorunun yaşanmadan seçimin tamamlandığını ifade eden Coşkun: “Artık hizmet zamanı” dedi.

Halkın iradesine herkesin saygı göstermesi gerektiğini ifade eden Coşkun, “Bingöl halkı sağduyulu davranarak hiçbir kargaşaya meydan vermeden sandık başına gitti. Halkın sandığa yansıttığı sonuçlara herkesin saygı duyması gerekir. Halk kararını vererek belediye başkanını seçmiştir. Bu seçimde kazanan Bingöl halkı olmuştur. Seçimin bitmesinin ardından ilimize en iyi hizmeti yapmak için çalışacağız. Zaman hizmet zamanıdır. AK Parti ile hizmetlere devam edeceğiz. Seçim geride kaldı, bundan sonra her köşeye, her noktaya hizmet vereceğiz. Hizmetleri yaparken de partili gözetimi yapmayacağız. Öncelikli ihtiyaç sırasına göre en iyi hizmeti vermek için kolları sıvadık” dedi.

AK Parti'nin Bingöl Belediye Başkanlığı yarışını zaferle tamamlayacağına inandıklarını söyleyen Coşkun, halkın partilerine gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi. Coşkun, “Bingöl'de yarım kalmış bütün sorunları en kısa sürede çözeceğiz. İlimiz hak ettiği hizmeti görecektir. Milletvekilleri olarak belediyenin sorunlarını çözmek için elimizdeki bütün imkanları seferber edeceğiz. Halkın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Belediye Başkanlığını kazanan Serdar Atalay'ın projeleri hazır. Daha güzel ve yaşanabilir bir Bingöl için bize sunacağı her türlü projeye destek vereceğiz. Kendi projelerini hayata geçirmesi için de gerekli desteği sağlayacağız. Eksikliklerimizi görüp, bunları tamamlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Halkın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.


Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın