KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Çocukların çalışmaması için proje

Bingöl Altınşık Eğitim Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından AB desteği ile yürütülen ‘Daha iyi bir yaşam için çocuklar çalışmasın' projesinin başlatıldığı belirtildi.

Çocukların çalışmaması için proje
22 OCAK 2009 PERŞEMBE 10:10
0
1205
0
AA aa
Proje kapsamında 1 avukat,1 psikolog ve 1 sosyal hizmetler görevlisinden oluşan 3 uzman tarafından dernek üyelerine ve gönüllülere seminer verileceği bildirildi. Dernek Başkanı Bekir Bürkük, 24 Ocak 2009 tarihinde başlayacakları çalışmaları ile ‘Daha iyi bir yaşam için çocuklar çalışmasın' isimli proje kapsamında sokakta ve tehlikeli işlerde çalışan çocukların tespit edilmesi, ailelerine yönelik ziyaretler ve odak grup çalışmaları ile seminerler verilmesinin planlandığını söyledi. Bürkük, “Sokakta çalışan çocukların azaltılması ve sokak ortasından kurtarılmasına yönelik hizmet vermek isteyenlere derneğimiz bünyesinde 5 gün süreli bir seminer verilecektir. Uzmanlar tarafından verilecek olan seminerin ardından katılımcılara sertifika verilecektir. Eğitim alan kişilerden aile ziyaretlerine katılmak isteyenler ile çocuklara psikolojik ve sosyal destek sunmak isteyenler daha sonra proje kapsamında gönüllü olarak çalışabilecekledir. Bu amaçla seminere katılmak isteyenler 24 Ocak 2009 Cumartesi günü saat 10.00'da İnönü Caddesi Buket Sokak Tuma Pasajı'nda bulunan dernek binamıza gelerek kayıt yaptırmaları gerekir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
12.05.2026
13:19
Depozito Sistemi`nde kayıt süreci başladı
Depozito Sistemi'nde kayıt süreci başladı
1 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçecek Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) uygulaması öncesinde, ambalajlı içecek satan veya servis eden tüm işletmeler dbys.gov.tr üzerinden Depozito Bilgi Yönetim Sistemi'ne kayıt olarak operatörlerini seçebilecek.
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın