KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Çile köprüsü: çapakçur

Her kış mevsiminde kazaların sıkça yaşandığı, ulaşımın büyük ölçüde aksadığı Çapakçur Köprüsü, çile yolu olmaya devam ediyor. Siyasilerin ve bürokratların bu konuda sessizliklerini bozmasını bekliyoruz.

Çile köprüsü: çapakçur
31 OCAK 2007 ÇARŞAMBA 11:12
0
1645
0
AA aa
Dün öğlen saatlerinde etkili olan kar yağışı kısa sürede trafiği kilitledi. Yağış öncesinde tedbir alınmamasından dolayı zincirsiz araçların çıkamadığı Çapakçur Köprüsü, kısa sürede araçlarla dolup taştı. Tuzlama çalışması yapılması için Karayolları ekiplerini harekete geçiren Bingöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri,  köprüde yoğun önlemler aldı. Zincirsiz araç geçişine izin vermeyen trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hız ve ani frenlerden kaçınmaları hususunda uyardı. Çapakçur köprüsü'nde trafik akışının sağlanamaması üzerine Çevre Yolu (Vali Kurtuluş Şişmantürk Çeşmesi)'ne yönlendirilen araçlar burada da takındı. Trafik ekiplerinin, Çapakçur Köprüsü'nde devam çalışmalar nedeniyle Çevre Yolu'na geçememesi, araç trafiğini olumsuz etkiledi. Çapakçur Köprüsü'nde tuzlama çalışmalarının ardından trafik akışını sağlayan trafik ekipleri bu kez Çevre Yolu'nu ulaşıma açmak için yoğun gayret sarf etti.
Her yıl kış mevsiminde geçit vermeyen, kazaların ana merkezi haline gelen Çapakçur Köprüsü'nün yenilenmesi için verilen vaatlerin yerine getirilmesini bekliyoruz, siyaslerin ve bürokratların bu köprüyü Bingöl'e kazandırmalarını istiyoruz.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2025
19:20
Ankara BİNYAR`dan öğrencilere destek
Ankara BİNYAR'dan öğrencilere destek
Kampanya çerçevesinde, yaklaşık Bin 500 öğrenciye spor ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri ulaştırıldı. Yardımlar Bingöl'de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
29.08.2025
19:03
Albay Küyük Tuğgeneralliğe terfi etti
Albay Küyük Tuğgeneralliğe terfi etti
Yaklaşık bir ay önce Bingöl İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Sabri Küyük, Tuğgeneral rütbesine terfi etti. Küyük'ün rütbeleri törenle takıldı.
29.08.2025
16:18
Duyarsızların kırdığı lavabolar onarıldı
Duyarsızların kırdığı lavabolar onarıldı
Bingöl Belediyesi'nden yapılan çağrıda; 'Parklarımız hepimizin ortak kullanım alanı. Yapılan hizmetleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için herkesin duyarlı davranması büyük önem taşıyor' vurgusunun altı çizildi.
29.08.2025
12:15
Ketenalp:
Ketenalp: 'Barışa olan inancımız tam'
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısına katılan Bingöl Barosu Başkanı Av. Yusuf Ketenalp, süreci destekleyerek, 'Kürt meselesi aynı zamanda bir demokratikleşme meselesidir. Atılan adımlar barış ve kardeşliği güçlendirecek' dedi.
29.08.2025
11:53
Bingöl`de aracın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Bingöl'de aracın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
29.08.2025
11:32
TikTok`un sahte hocasına inandı, dolandırıldı!
TikTok'un sahte hocasına inandı, dolandırıldı!
Bingöl'de bir bayan, TikTok'ta 'bakımcı hafız hoca' rumuzlu kişiye, üzerindeki nazarı bozacağı iddiasıyla 3 Bin TL ödeme yaptı ancak dolandırıldığını anlayınca şikayetçi oldu. Şahıs, Adana'daki ikametinde gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın