KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Chp usulü demokratik özgürlük!

Bakırköy'de CHP lideri Baykal konuşurken, belediye başkanının protesto eden bir STÖ başkanı, partililerce alandan işte böyle uzaklaştırıldı ve ilk tepkisi şu sözler oldu:

Chp usulü demokratik özgürlük!
14 TEMMUZ 2006 CUMA 10:30
0
1079
0
AA aa
İşte sizin demokratlığınız bu!
Bakırköy Belediyesi Görüntüleme Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı açılış töreninde Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen konuşmasını bitirip, CHP Genel Başkanı konuşmasına başladığı sırada, Doğa ve Sokak Hayvanları Yaşatma Derneği (DOZHAYAD) Başkanı Susen Erkuş, Erzen'i protesto etti.

Bunun üzerine Deniz Baykal konuşmasına bir süre ara verirken, Susen Erkuş, tören alanından partililer ve görevlilerin sert müdadahelesiyle uzaklaştırıldı.

Erkuş, partililer ve görevlilerce yaka paça tören alanından uzaklaştırılmaya çalışıl çalışılırken partililerce sürüklendi ve saçlarından çekilerek sürüklenmeye çalışıldı. Polise teslim edilen Erkut'un ilk tepkisi, "Sizin demokratlığınız bu" diye haykırmak oldu.

Verilen kısa aranın ardından Kürsüye gelen Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut yazıcıoğlu, konu hakkında açıklama yapacağını söyledi. Yazıcıoğlu, Bakırköy Belediyesinde emek verilmeden kimsenin çalışamayacağını dile getirerek, protesto gösterisi yapan kişinin, Ahmet Bahadırlı'nın Belediye Başkanı olduğu dönemde Bakırköy Belediyesi Veteriner İşlerinde çalıştığını ve 2 Milyar Lira aldığını ancak işe gelmediğini söyledi.

Yazıcıoğlu tören alanında bu kişiyi görünce provokasyon ihtimalne karşı arkadaşlarını uyardığını ve olayın bundan ibaret olduğunu savundu.

Daha sonra kürsüye çıkan Deniz Baykal da,  demokrasilerde zaman zaman bu tip olaylar yaşanabildiğini, herkesin her şeyi söyleyebileceğini ama söylediklerini kanıtlaması gerektiğini ifade etti.

Baykal, olayın değerlendirmesini kamuoyuna bıraktıklarını söyledi.

 HABER7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın