KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Chp genel başkanı yazdı, il başkanı okudu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere göndermek istediği ve gönderemediği mektubu CHP Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak okudu.

Chp genel başkanı yazdı, il başkanı okudu
25 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:31
0
3228
0
AA aa

CHP Bingöl İl Başkanı Kaygalak, dün saat 11.00'da parti binasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere göndermek istediği ve gönderemediği mektup ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Kayagalak, düzenlediği basın toplantısında "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlere göndermek için mektup yazmış ve öğretmenlere göndermek için Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan öğretmenlerin adreslerini istemişti. Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanı Çubukçu tarafından, öğretmenlerin adreslerinin özel bilgi nedeniyle verilmemişti. Bunun üzerine mektuplar 81 İl Başkanı'na gönderilerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde mektupları il başkanları tarafından okunması kararlaştırıldı" dedi.

Kaygalak, "Öğretmenlik mesleği çok kutsal, öz veri isteyen bir meslek. Çok zor bir meslek. Öğretmenlik; insanı işleyen, onu yarınlanlara hazırlayan bir meslek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerimizin bugününü kutlamak, bugünün anlamını onlarla paylaşmak amacıyla bir mektup yazdı. Türkiye'de şuanda aktif görev yapan tüm öğretmenlerimize bu mektubu iletmek istedi. Ancak, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan öğretmenlerimizin adresi alınamadı. Fakat Bakanımız Çubukçu kendisi bütün öğretmenlerin telefonlarına mesaj gönderdi. Bu hakikaten siyasi iradenin AK Parti Milli Eğitim Bakanı'nın çok büyük hatasıdır. Böyle bir anlamlı günde adreslerin verilmeyişini üzüntüyle karşılıyoruz. Böyle güzel günde başka değişik bir cümle kurmak istemiyoruz" diye konuştu.
CHP İl Başkanı Kaygalak basın açıklamasının ardından Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun yazdığı mektubu okudu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın