KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Cansızoğlu: hizmete talibim

Seçim turlarına Genç İlçesi’nden başlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansızoğlu: “Ben değil biz demeye geldim, hizmete talibim. Bu zorlu süreçte dersimize çalışarak yola çıktık, Bingöl'ün neye ihtiyacı var, bunu çok iyi biliyoruz” dedi.

Cansızoğlu: hizmete talibim
24 ŞUBAT 2015 SALI 03:29
0
2842
0
AA aa

07 Haziran 2015 genel seçimleri için AK Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı İbrahim Cansızoğlu, seçim çalışmalarına Genç ilçesinden başladı.

Genç Belediye Başkanı M.Hadi Topraktan'ı makamında ziyaret eden Cansızoğlu, AK Parti Genç İlçe Başkanlığı'nı ve ilçe esnaflarını ziyaret edip şehrin sorunlarının çözümünde ve Bingöl'ün Ankara'da temsilinde kendisinin doğru tercih olacağını söyledi ve destek istedi.

Ziyaret turları kapsamında Genç İlçesi'nin sorunlarına da değinen Cansızoğlu, çözüm noktasında gerekli mücadeleyi vereceklerini vurguladı.

Genç İlçesi'nde kahvehanelerin yoğunlukta olduğuna dikkat çeken Cansızoğlu: "Genç İlçemizde işsizlik had safhada, ilçemizin bu sorununu çözmek için 100 ile 200 arası bir tesis oluşturacağız. Bizler seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde destek bekliyoruz. Delegelerimiz bizlere teveccüh göstermeleri Bingöl'e teveccüh göstermeleri demektir. Ben değil biz demeye geldim, hizmete talibim. Seçim ziyaretlerine Genç İlçemizden başladık, sırasıyla diğer ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Bu zorlu süreçte dersimize çalışarak yola çıktık, Bingöl'ün neye ihtiyacı var, bunu çok iyi biliyoruz" diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın