KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Cami cemaatinden belediyeye tepki

Genç Kültür Mahallesi'nde yapımı hala devam eden Kültür Cami'nin cemaati, Genç Belediyesi'nin caminin hemen yanındaki derenin üstünün kapatılmamasına tepki gösterdi.

Cami cemaatinden belediyeye tepki
11 ARALIK 2010 CUMARTESİ 01:11
0
2410
0
AA aa

 

Bir yıl gibi kısa bir sürede hayırsever vatandaşların yardımıyla büyük bir kısmı tamamlanan Kültür Camii cemaati Genç Belediyesi'ne dert yandı.
 
İçinde kadınlara ait namaz yeri, taziye ve Kuran kursu gibi bölümler de düşünülerek inşa edilen camideki çalışmalar maddi imkânsızlıklar nedeni ile sekteye uğramasına rağmen vatandaşların yoğun çabasıyla kısa bir sürede kullanıma açıldı.
 
Caminin hemen yanındaki derenin üstü açık olması ve içinin çöp yumağı haline gelmesi cami cemaatini çileden çıkarttı.
 
Belediyenin caminin hemen yanında olan dereyi kapatmamasına tepki gösteren cami cemaati, ‘‘Caminin hayırsever vatandaşlar sayesinde bu denli hızlı bir şekilde inşa edilmesine rağmen belediye ufak bir dereyi bile yapamadı. Defalarca belediyeye gidip derenin durumunu anlattık fakat bize derenin üstünün kapanmasının yasak olduğunu söylediler. Devlet Su İşleri derenin üstünün kapatılmasına izin vermiyor dediler. Ama derenin üstünün kapatılmasını da istemiyoruz biz. Sadece kenarlara perde beton çekilsin istiyoruz. Belediyenin bunu yapacak gücüde yok herhalde. Derenin hemen yanından günde yüzlerce öğrenci geçiyor çok tehlikeli bir şekilde duruyor bu dere. Biri buraya düşüp sakatlanırsa bunun hesabını kim verecek? Camiye girmek için derenin üstüne ahşaptan köprüler yaptık. Derenin içindeki çöp daha vahim bir konu. Yetkililerin bir an önce bu duruma bir el atmasını istiyoruz'' şeklinde konuşarak, belediye yetkililerine sitem ettiler.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın