KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Çalbay: türkiye yeni bir döneme girdi

Bingöl TSO Başkanı Çalbay: “Çözüm süreci devam ettirilmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, devam ettireceği bu sürecin takipçisi olacağını temenni ediyor. Ve inanıyoruz ki, Türkiye yeni bir döneme girdi.”

Çalbay: türkiye yeni bir döneme girdi
11 AĞUSTOS 2014 PAZARTESİ 20:27
0
1413
0
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Başkanı Erkan Çalbay, önceki gün yapılan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin değerlendirmede bulundu.

12'inci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatana ve millete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Çalbay, Erdoğan tarafından başlatılan demokratikleşme ve çözüm açılımının bölgede olumlu bir atmosfer sağladığını söyledi.

Huzur ortamına paralel olarak, ticarette ve refahın artacağını kaydeden Çalbay: “dolayısıyla bu süreç devam ettirilmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın devam ettireceğini ve bu sürecin takipçisi olacağını temenni ediyor ve inanıyoruz ki Türkiye yeni bir döneme girdi” dedi.

Halkın ilk defa Cumhurbaşkanı'nı seçtiğini ve herkesin halkın iradesine saygı göstermesi gerektiğini belirten Çalbay: “Zaman kutuplaşma ayrışma ve düşmanlık yapma zamanı değildir. Zaman barış ve kardeşlik zamanıdır. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'yi kucaklayacak gerekli huzur ve refah ortamını sağlayacağına inancım tam ve sonsuzdur” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın