KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ekim 2026 Çarşamba

Bintso, üye işadamlarıyla bir araya geldi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Mart Ayı Birleştirilmiş Meslek Grup toplantısıyla, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Medikal, Tekstil, Mobilya ve Beyaz Eşya Meslek grubundaki üye işadamlarıyla bir araya geldi.

Bintso, üye işadamlarıyla bir araya geldi
15 MART 2014 CUMARTESİ 00:49
0
1855
0
AA aa

BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay'ın başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Alper Çığ, Çalışma ve İşkur Müdürü Fesih Güler, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, Bingöl TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Sayılır, Kenan Aybek, Murat Akçan, Bingöl FKA YDO Adına İsa Telimen, Damızlık Koyun-Keçi ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanları Ali Kaysadu, Doğan Koç ve üye işadamları katıldı.

Toplantıda bir sunum yapan BİNTSO Genel Sekreteri Hakan Başbozkurt, Meslek gruplarının sorunlarına ilişkin tespitlerin raporlaştırılarak, 26 kurum ile resmi yazışmaların yapılacağı söyledi.

Başbozkurt, meslek grubundaki işadamlarının yaşadıklarını problemlerin çözümü için başta Valilik olmak üzere, Üniversite, İl Özel İdaresi, Defterdarlık gibi birçok kurumu ziyaret ederek adımlar atıldığını belirtti.

Daha sonra bir konuşma yapan BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, meslek grup toplantılarında gündeme gelen problemlerin çözümü için Yönetim Kurulunun öncülüğünde kurulan Bingöl Kalkınma Platformu ve Platform çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kalkınma Platformunun birinci toplantısında Bingöl'ün en büyük problemi olan yer tahsisi ile ilgili gerekli çalışmaların başlatıldığını belirten Çalbay, Nisan ayında yapılacak olan ikinci toplantının ana gündem maddesinin yer probleminin çözümü olacağını söyledi.

Çalbay'dan sonra bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Alper Çığ, kalkınmadaki problemlerin çözümünde ilgili tüm paydaşların beraber hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Toplantı, istihdamı artırmaya yönelik Hükümetin vermiş olduğu desteklerden faydalanmanın öneminin anlatımıyla son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
28.10.2026
13:07
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
Üniversiteye giriş, kamu personeli alımı ve akademik kariyer hedefleyen adayların beklediği 2027 sınav takvimi açıklandı. YKS 19-20 Haziran'da, KPSS A Grubu oturumları eylül ayında yapılacak. ALES ve DGS tarihleri de belli oldu.
28.10.2026
12:53
M. Fatih Atalay`dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
M. Fatih Atalay'dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
Bingöl ve çevresinin son 500 yıllık toplumsal ve siyasi geçmişini ele alan, 1.200 sayfalık eser satışa sunuldu. Beş yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan kitapta, Meclis-i Mebûsan'dan günümüze seçimler, milletvekilleri, senatörler, belediye başkanları ve yerel yöneticilere ilişkin kapsamlı bilgilere yer veriliyor. Eserin ilk tanıtım ve imza programı 6 Kasım'da Bingöl'de düzenlenecek.
28.10.2026
12:12
Bingöl`den Cezayir`e 37 bin tonluk ihracat!
Bingöl'den Cezayir'e 37 bin tonluk ihracat!
Karlıova'daki Kaynarpınar sahasında üretilen manyetit demir cevheri, İskenderun Limanı üzerinden Cezayir'e gönderildi. Prodem Mining'in gerçekleştirdiği ilk ihracat, Bingöl'ün yer altı kaynaklarını uluslararası demir-çelik sanayisiyle buluşturdu.
28.10.2026
11:58
Bingöl`deki işletmelere ihracat fırsatı! Son başvuru 4 Kasım
Bingöl'deki işletmelere ihracat fırsatı! Son başvuru 4 Kasım
Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl dahil TRB1 Bölgesi'ndeki 12 işletmeye dört ay boyunca ücretsiz dış ticaret danışmanlığı ve mentorluk desteği verecek. İhracata başlamak veya mevcut ihracatını geliştirmek isteyen işletmeler için başvurular 4 Kasım 2026'da sona erecek.
28.10.2026
11:52
Bingöl`de balık üreticilerine kritik eğitim: Hastalıklar ve su kalitesi masaya yatırıldı
Bingöl'de balık üreticilerine kritik eğitim: Hastalıklar ve su kalitesi masaya yatırıldı
Bingöl'de su ürünleri yetiştiriciliği ve ticari avcılıkla uğraşan üreticilere yönelik eğitim programında balık hastalıklarından istilacı türlere, su kalitesinden alternatif yetiştiricilik yöntemlerine kadar birçok konu ele alındı. Eğitimle sektörde bilgi ve farkındalığın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın