KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Bingölspor'un eski teknik direktörü 47'sinden sonra yeşil sahalara döndü

Milli Takım ile Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden ve Belediye Bingölspor'un eski teknik direktörü Hayrettin Demirbaş, 47 yaşında tekrar yeşil sahalara döndü.

Bingölspor`un eski teknik direktörü 47`sinden sonra yeşil sahalara döndü
03 ŞUBAT 2010 ÇARŞAMBA 08:20
0
2673
0
AA aa
Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden ve Belediye Bingölspor'un eski teknik direktörü Hayrettin Demirbaş, 47 yaşında tekrar yeşil sahalara dönmeye karar verdi. Futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olarak çalışan Hayrettin, 51 Niğdespor'da oynamaya başladı.
Hayrettin'in, 3. Lig'e çıkmak için mücadele veren Niğdespor'a transferinde, Acun Ilıcıla'nın "Devler Ligi" adlı televizyon programında yayınlanan maçlar önemli rol oynadı. Bu kararı vermesinde 51 Niğdespor Başkanı İdris Turgut ve Teknik Direktör Cevdet Sancaklı'nın etkili olduğunu söyleyen Demirbaş, "Cevdet hoca kaleci bulamayınca, 'Sen benim eski arkadaşımsın. Rahat oynarsın.' dedi. Ben zaten her gün sporun içindeyim, tenis oynuyorum. Gençlere örnek olur düşüncesiyle teklifi kabul ettim. Bu yaşta bu mutluluğu yaşamak çok güzel." şeklinde konuştu. Hayrettin, yeşil çimlerin kokusunu özlediğini, hayatında son defa bu mutluluğu yaşamanın tarif edilmez bir duygu olduğunu söyledi. Yeni takımıyla 10 gündür Antalya'da kampta olan Hayrettin, bu ay Niğde'de iki maça çıkacak. Bunları kazandıkları takdirde takım olarak 3. Lig'e yükselme mücadelesine katılacaklar. Hayrettin Demirbaş, 1980 ile 1985 yılları arasında Altay'da oynadıktan sonra adını, Galatasaray tarihine "Ostrava Panteri" olarak yazdırdı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la iki defa lig şampiyonluğu yaşayan Demirbaş, daha sonra Vanspor, Zeytinburnu ve Ağrıspor'da top koşturdu. Kaleci antrenörü ve teknik direktör olarak ise Bucaspor, Erzurumspor, Nazilli Belediye ve Belediye Bingölspor'da çalıştı.
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.05.2026
12:43
Korkutata`dan toplu taşıma tepkisi!
Korkutata'dan toplu taşıma tepkisi! 'İnsan Onuruna Yakışır Hale Getirilmeli'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, toplu ulaşım sistemine ilişkin açıklama yaparak, mevcut yapının hem vatandaşları hem de çalışanları yıprattığını söyledi.
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın