KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Bingöllülerden 2020 yılı yorumu: 'Bizi yaktı'

2020 yılının geride kalmasına birkaç güne değerlendirmelerde bulunan Bingöllü vatandaş Şevket Uzunboy: 'Analarımız öldü, teyzelerimiz öldü, amcalarımız öldü. Taziyelere gidemedik sadece telefonla taziyelerimizi ilettik. İçi bizi yaktı dışını da Allah bilir.'

Bingöllülerden 2020 yılı yorumu: `Bizi yaktı`
28 ARALIK 2020 PAZARTESİ 16:57
2
2916
1
AA aa

Türkiye'de 2020 yılı, korona virüs (Covid-19) salgını ve doğal afetler gibi olayların yaşanması nedeniyle vatandaşların hafızasında felaket yılı olarak kaldı. Bingöllü vatandaşlar, yeni yıldan umutlu olduklarını aktardı.

Çığ, depremler ve pandemiyle 2020 yılının geçtiğini aktaran Bingöllü esnaf Mehmet Uzunboy,  “2020 yılında askerlerimiz çığ altında kaldı, bayağı üzüldük. Ondan sonra Elazığ'da yaşanan deprem. Sonra virüs çıktı ve çok da sıkıntılı geçti. Sonrasında yine depremler İzmir var, Elazığ tekrar sallandı. Bayağı üzüntülü bir yıl oldu bizim için. İnşallah önümüzdeki yıl kazasız, belasız tekrar eskisi gibi ülkemiz ve insanlarımız feraha kavuşur diye düşünüyorum” dedi.

2021 yılında mutlu günleri beklediklerini söyleyen Cevdet Vargın, “2020 yılı çok sıkıntılı geçti. Çığ, deprem, sel felaketiyle ve özellikle pandemi dönemi çok ağır geçti. Ağır ekonomik sıkıntılar da yaşadık. İnşallah 2021'de bunların hepsini geride bırakarak daha sağlıklı, mutlu günleri bekliyoruz. Ümidimizi yitirmedik” diye konuştu.

“2021 yılı güzel bir kapı olacak. Allah bizlere hayırlı bir kapı açar”

Pandemi nedeniyle acı kayıplar verdiklerini söyleyen Şevket Uzunboy, 2021 yılında hayırlı bir kapı açılacağını söyledi.

Uzunboy, “ 2020 yılı çok boğucu geçti. Esnaf için vatandaş için. Analarımız öldü, teyzelerimiz öldü, amcalarımız öldü. Taziyelere gidemedik sadece telefonla taziyelerimizi ilettik. İçi bizi yaktı dışını da Allah bilir. İnşallah 2021 yılı güzel bir kapı olacak. Allah bizlere hayırlı bir kapı açar. Bütün üzüntülerimizi inşallah geride bırakacağız. Umudumuz budur, umut Allah'tır. İlaçları da bekliyoruz. Büyüklerimizden ricamız biran önce getirsinler. Devlet vatandaş için var vatandaş da devlet için var” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80216)
28 Aralık 2020 Pazartesi 19:59
BAL REKLAMI İŞE YARAMADI .
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın