KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Bingöllüler soma için duada buluştu

İstanbul’da ikamet eden Bingöllüler, Soma’da yaşanan maden faciasında yaşamını yitiren işçiler için bir araya gelerek, dua etti.

Bingöllüler soma için duada buluştu
20 MAYIS 2014 SALI 06:13
0
1522
1
AA aa

İstanbul'da faaliyet gösteren Bingöl İl Derneği (BİN İL DER) Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçi için program düzenledi. çok sayıda Bingöllünün katıldığı programda, Kur'an-ı Kerim okutulup, dualar edildi. Dernek adına programlanan piknik etkinliklerinin maden faciasından sonra iptal edildiğini ifade eden BİN İL DER başkanı Halis Atar: “Derneğimizin aylar öncesinden programladığı 18 Mayıs tahinideki pikniğimizi erteledik. Çünkü Soma'da acı varken orada gözyaşı varken belki de günlerce boğazlarından bir lokma geçmeyen kardeşlerimiz varken biz piknikte ızgaralarımızı yakıp karnımızı doyuramazdık. Orada evlatsız kalmış anneler dul kalmış hanımlar yetim kalmış çocuklar varken bizim eğlenmemizin doğru olmadığını düşünerek piknik programımızı iptal etmeye karar verdik. Soma şehitleri için Kur'an-ı Kerim okutmaya onlar için dua etmeye karar verdik” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Mücahit yaşlı (@Misafir_17382)
21 Mayıs 2014 Çarşamba 14:21
ALLAH bütün somada ki vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin.bingöl ve bütün türkiye yasta.bizde çok üzüntü içerisindeyiz.ALLAH kardeşlerimizin ailelerine sabır eylesin.ayrıca kardeşlerimizin ailelerine yardım eden kardeşlerimizden ALLAH razı olsun.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın