KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Bingöl'e 121 kadro tahsisi

İl Sağlık Müdürlüğü, isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kuraları kapsamında Bingöl'e 121 münhal kadro açıldığını bildirdi.

Bingöl`e 121 kadro tahsisi
20 ARALIK 2018 PERŞEMBE 20:05
5
7510
5
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “84. Dönem DHY ile 2019 yılı ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kuraları kapsamında ilimize 121 münhal kadro açıldı. İl Sağlık Müdürlüğümüzün girişimleri sonucu 84. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında 11 uzman tabip, 8 pratisyen tabip, 2019 yılı ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası kapsamında ise 102 sağlık personeli münhal kadrosu açıldı” denildi.

Açıklamanın devamında; “Bingöl Devlet Hastanesine, 1 Anestezi ve Reanimasyon, 1 Acil Tıp, 1 Göz Hastalıkları, 1 Ortopedi ve Travmatoloji, 1 Genel Cerrahi, 3 pratisyen tabip, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi:1 Radyoloji, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,  Solhan'a 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları, Genç İlçesine 1 pratisyen tabip, 1 Kadın hastalıkları ve Doğum, Karlıova İlçesine1 pratisyen tabip, Kiğı İlçesi 1 pratisyen tabip, Adaklı İlçesi 1 pratisyen tabip, Yayladere İlçesi 1 pratisyen tabip,  Bingöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 1 pratisyen tabip münhal kadrosu açılmıştır. 2019 yılı ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası kapsamında ise ilimiz genelinde; 1 Biyolog, 1, Psikolog, 1 Diş Protez Teknisyeni, 3 Diş Tabibi, 1 Eczacı, 2 Diyetisyen, 16 Ebe, 33 Hemşire, 19 Sağlık memuru (2 Anestezi, 1, Diş, 9 İlk ve Acil Yardım, 2 Laboratuar, 4 Röntgen, 5 Tıbbi Sekreter, 1 Toplum Sağlığı) 7 Sağlık Teknikeri (1 Adli Tıp, 1 Ağız Diş Sağlığı, 2 Anestezi, 1 Diş, 1 Evde Bakım, 1 Laboratuar) olmak üzere toplam 102 münhal kadro açılmıştır. 84. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası 27/12/2018 tarihinde, 2019 yılı ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası ise 24/01/2018 tarihinde çekilecek, sonuçlar http://www.yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde ilan edilecektir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35454)
21 Aralık 2018 Cuma 12:25
Tebrik ediyorum Memlekete hayırlı olsun eski kara tahtada yazan göz var dahiliye yok kbb yok psikiyatri yok yazılarını Bingöl geçmişte bırakmıştır.Memlekete hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35414)
20 Aralık 2018 Perşembe 20:32
Vekilerin akrabalari memleket Size calisiyor
Biz enayi millet gine size Oy veririz korkmayin
Bizde bu koyunluk oldugu sürece otlatmaya devam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35500)
22 Aralık 2018 Cumartesi 11:58
@Misafir Kullanıcı Sana Dokundu zoruna niye gidiyor kardes bütün bingöl kamu kuruluslari kadrolari cevdet yilmaz in feyzi berdibek in yusuf coskunun akrabalariyla Dolu deyilmi
Insafsiz Allah tan korkmayan insanlar fakirin yoksulun hakini yemekle nereye gideceksiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35474)
21 Aralık 2018 Cuma 20:51
@Misafir Kullanıcı İl sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu asil bir dedenin torunudur.Adam gibi adamdır.Kendisinin çayını içmeye bile gidemedim.Yapılan yoruma istinaden de diyeceğim odur ki bir önceki il sağlık müdürü Diyarbakırlı ile yani Hemşerimiz olarak bir Bingöllünün orda olması ile zoruna giden ne..boşalan kadroya atama yapılacağı ile ilgili basına bilgi verilmiş senin yazdığın yoruma bak..Bir insan bu kadar yargısız infaz yapamaz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35472)
21 Aralık 2018 Cuma 20:23
@Misafir Kullanıcı Bu habere bu yorum ne alaka...boşalan doktor kadrosuna zaten bi sonraki dönem bakanlık atama yapıyor..il müdürlüğü ise halkı bilgilendirmek için haber yapıyor..şimdi bu habere bu ne yorum onu anlamış değilim
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın