KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Bingöl'deki en önemli özellik huzurdur

Bingöl’e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bingöl’ün huzurlu bir şehir olduğuna dikkat çekerek: “Ben bir girişimci olsaydım, buradaki realiteyi bilseydim, ben gelir buraya yatırım yapardım” dedi.

Bingöl`deki en önemli özellik huzurdur
13 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ 10:38
0
2222
0
AA aa

 Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Maliye Bakanı Şimşek ile Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'e geldiler.

Valilik, Belediye Başkanlığı ziyaretleri sonrasında Bakanlar, AK Parti'nin iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeği sonrasında Bakanlar, aile ziyaretlerinde bulunarak, gittikleri evlerde çocuklara hediyeler verdiler.

Teravih namazının ardından Genç Caddesi'nde dolaşarak, esnaf ziyaretinde bulunan Bakanlar, Cadde üzerinde mısır satıcısı ile karşılaşarak, aldıkları mısırları vatandaşlara ikram etti.

Bakanlar daha sonra geçtikleri Dörtyol Parkı Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti. Bakanlar daha sonra geçtikleri Hacı Hıdır Camisi yanındaki bir ciğercide vatandaşlarla ciğer kebabı yediler.

“Bingöl en huzurlu illerden bir tanesi”

Bakan Şimşek burada yaptığı konuşmada, gece yarısı kahvehanede vatandaşlarla birlikte olduklarını belirterek, huzur ortamının önemine dikkat çekti.

''Bence Bingöl'deki en önemli özellik huzurdur'' diyen Bakan Şimşek: “Ne güzel gece saat 12.00'yi geçmiş oturmuşuz, herkes medeni bir şekilde sorunlarını ifade edebiliyor. Bizler bakanlar olarak, valimiz, milletvekilimiz, belediye başkanımız, genel başkan yardımcımız hep beraber buradayız. Hem vatandaşları dinliyoruz hem de arkadaşlarımız not alıyor. Bingöl'de huzur var. Batıda belki farklı şekilde algılanıyor ama en huzurlu illerden bir tanesi Bingöl. Fakat dışarıdan bakıldığı zaman algı farklı oluyor. Şahsen bu teşviklerle buraya yatırım yapılmasının çok doğru olacağı inancı içerisindeyim. Ben bir girişimci olsaydım, buradaki realiteyi bilseydim, ben gelir buraya yatırım yapardım'' dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın