KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Bingöl'de yeni yılın ilk bebeği 'Mihrişah' oldu

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Mihrişah bebeği ve ailesini ziyaret ederek hediye verdi.

Bingöl`de yeni yılın ilk bebeği
01 OCAK 2026 PERŞEMBE 15:04
1
1107
1
AA aa

Bingöl'de 2026 yılının ilk bebeği 3 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen Mihrişah bebek oldu.

Bingöl'de Mihriban ve Burhan Kızıltaş çifti, ikinci çocukları olan Mihrişah bebeğe 2026 yılının ilk dakikalarında kavuştu. Mihrişah bebek, Bingöl Devlet Hastanesi'nde 3 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sabri Küyük, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Mihrişah bebeği ve ailesini ziyaret ederek, anne ve bebeğe hediye verdi.

Vali Usta, "2026 yılının ülkemize, milletimize, Bingöl'ümüze ve tüm insanlığa sağlık huzur başarı getirmesini temenni ediyorum. Bugün de hastanemize geldik biraz önce de hastanemize de 2026 yılı ilk bebeğinin ziyaret ettik. Sevgili annesi Mihriban‘la babası Burhan ikinci çocukları olan Mihrişah'ın yeni yılını kutladık. Ben 2026 doğan bütün bebeklerimize uzun ve sağlıklı ömürler barış huzur içinde bir ömür diliyorum. Özellikle sağlık personellerimize, ebelerimize, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve idari personelimize de bu akşam da görevlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Görevini ifa eden polisimize, jandarmamızı da üstün başarılı görevler diliyorum. Genel anlamda 2026 yılının ülkemize Bingöl'ümüze huzur ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_117399)
01 Ocak 2026 Perşembe 15:39
Vali Bey hastaneye gitmişken bir önceki toplantıda vermiş olduğu direktiflerin uygulanıp uygunlanmadığını yerinde görmüştür umarım. Liyakat sahibi olmayan ve hak etmeden koltuk işgal edenlere sıkı denetim yapılmalıdır.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın