KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Bingöl'de yaralanan binbaşı'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Bingöl Karlıova'da mayın patlaması sonucu yaralanan Eskişehirli Jandarma Binbaşı Erdinç Demiral'a tedavi gördüğü Gülhane askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bingöl`de yaralanan binbaşı`ya ziyaret
01 EYLÜL 2015 SALI 00:33
0
2468
0
AA aa

 Karlıova ilçe Jandarma Komutanı Demiral, 15 Ağustos'ta  teröristlerin döşediği mayınların patlaması sonucu yaralanırken beraberindeki askerlerden üçü şehit olmuştu.

Çakırözer, GATA'da ziyaret ettiği Binbaşı Erdinç'e, kendisini tüm Eskişehirli hemşehrileri adına geçmiş olsun dileklerini iletmeye geldiğini belirtti. Utku Çakırözer, “Hepimiz sizlerin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayretlere minnettarız. Bir an önce iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek ve sizleri memleketinizde ağırlamak isteriz" diye konuştu.

Binbaşı Demiral da GATA'da tedavi gördüğü süre içinde komutanlarından ve Eskişehirli hemşehrilerinden gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "Siz de tüm Eskişehirlilere selam götürün" diye konuştu.

Bir senedir Karlıova Jandarma Komutanlığı görevini yürüten evli ve bir çocuk babası Demiral'ın tedavisi sonrasında daha önce de görev yaptığı Karabük İl Jandarma Komutanlığı'nda görevlendirilmesinin beklendiği öğrenildi.

HASTANEDE YÜZBAŞILIĞA TERFİ ETTİ

Eskişehir milletvekili Çakırözer, terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer gazileri de ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Ziyaret ettiği askerler arasında yer alan ve bir gözünü Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çatışmalarda kaybeden Halil Kulaoğlu'nun önceki gün üsteğmenlikten yüzbaşılığa terfi ettiğini öğrenen Çakırözer, "Sizi hem terfiniz için kutlarım hem de ülkemizin güven içinde huzur içinde yaşamasına sağladığınız katkı için teşekkür ederim" dedi.

  Yüzbaşı Kulaoğlu ise, "Ben görevimi en iyi şekilde yapmak için uğraştım. Bir gözümü kaybettim ama eşim ve çocuğumun yanımda olması benim için en büyük mutluluk" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın