KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Bingöl'de şehitler anıldı

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla, Bingöl'de şehitlik anıtı önünde tören düzenlendi.

Bingöl`de şehitler anıldı
19 MART 2011 CUMARTESİ 01:20
0
2822
0
AA aa

 

Şehitlik Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ile merasim mangası tarafından saygı atışı yapıldı. İstiklal marşının eşliğinde gönlere bayrak çekildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.
 
Anma Törenine, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Hamza Çelepoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Askeri erkân ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  “Canlarıyla bayrağa rengini veren ve her biri birer yıldız olarak hilalin kucağında büyük bir şeref ve onurlu ufuklarımızı aydınlatan aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında bir kez daha yüce Türk milleti adına minnet ve şükran duygularımızla evlatlarımızı rahmetle anıyoruz Hiç kuşku yok ki bu ülkenin ufukları aydın istikbale doğru hiç tereddütsüz coşkuyla onurla, şerefle uçacaktır. Bu manada sizleri yüce Türk milletlerinin evlatlarını verdikleri ve verecekleri mücadele tarihten bugüne olduğu gibi bundan sonrada kazanılacak zaferler için yürekten kutluyor bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu
 
P.Kurmay Yüzbaşı Tuncer Temizişler yaptığı konuşmasında, “Vatanın uğruna canlarını feda eden yurt sevgisini ve kahramanlığın en büyük sembolü olan şehitlerimize minnet duygularımızı sunduğumuz gündür. Bugün ulu önder Atatürk'ün yurtta barış dünyada barış ilkesi doğrultusunda kendilerine tevdi edilen vatan toprağını savunma görevine her an hazır olma maksadıyla görevleri başında yitirdiğimiz tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Program yapılan konuşmaların ardından son buldu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın