KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Bingöl'de görevli polis memuru Bursa'da katliam yaptı

Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Âdem Ergüner, izin alarak ailesinin yaşadığı Bursa'nın Orhangazi ilçesinde miras meselesi yüzünden annesini, iki ağabeyini ve yengesini öldürdü.

Bingöl`de görevli polis memuru Bursa`da katliam yaptı
27 OCAK 2023 CUMA 18:51
12
5859
2
AA aa

Bingöl'ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 4 yıldır görev yapan ve iki gün önce izin alarak ailesinin yaşadığı Bursa'nın Orhangazi ilçesine giden Âdem Ergüner, daha önceden aralarında miras yüzünden husumet bulunan ailesiyle Gölyolu Çamlık mevkisinde bir araya geldi ve yeniden tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede büyürken; Âdem Ergüner, beylik tabancasıyla annesi Bedriye Ergüner, ağabeyi Remzi Ergüner, onun eşi Fatma Ergüner ile diğer ağabeyi Mehmet Ergüner'i tabancayla vurarak yaraladı.

Âdem Ergüner olay yerinden kaçarken, sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Bedriye Ergüner, Remzi Ergüner ve Fatma Ergüner'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağabeyi Mehmet Ergüner de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen zanlı Âdem Ergüner kaçtıktan kısa bir süre sonra Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Ergüner ailesinin bir süre önce Muş'tan Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldiği öğrenildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97770)
29 Ocak 2023 Pazar 18:28
Ve maalesef bu tip kişilik bozukluğu olan kişiler güvenlik gücü olarak görev yapıyor. Bu tipler güvenlik gücü değil güçlüğü oluşturur ancak...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97743)
28 Ocak 2023 Cumartesi 13:29
Ne bekliyoruz ki, allah bunlarin gonlune islami nasip etsin
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın