Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, ülke genelinde 2021 yılı ekim ayında bir önceki aya göre %2,39, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,89 ve on iki aylık ortalamalara göre %17,09 artış gerçekleşti.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli bölgesinde ise, ekim ayında bir önceki aya göre %3,25, bir önceki yılın aynı ayına göre %24,18 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,70 artış gerçekleşti.
Yıllık bazda en yüksek artış, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli bölgesinde yaşanırken, en düşük artış ise yüzde 18,26 ile Ankara ve yüzde 18,56 ile İstanbul'da yaşandı. Bingöl, geçtiğimiz ay da fiyat artışının en yüksek olduğu illerden olmuştu.
bingöl esnafının kendi uyguladığı çok aşırı fahiş fiatların olduğu görünüyor Elazığ ta ekmek 2.50 tl Bingöl de 3.50 tl nasıl olduysa 3.00 tl oldu bu ne demek yani Bingöl de demekki yetkili kurumlar görevini yapmıyor Bingöl de herşey başını almış yürümüş bölgenin en pahalı ili Bingöl'dür birde gidin çevre illere bakın önemli bi konu var bingöl belediyesi niye şehir içi toplu taşıma araçlarını neden devreye koymuyor şehir de nufus arttı artık özel halk otobüsleri yeterli gelmiyor halkı koyun gibi taşıyorlar Türkiye,nin her yerinde Belediye ötobüsü var tek Bingölde yok çok tuhaf.
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın