KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ekim 2026 Çarşamba

Bingöl'de 22 günde 47 ev soyuldu

Bingöl’ün tanınan esnaflarından H. Abdullah Güzelses, kent merkezinde sadece 22 gün içinde 47 evin soyulduğunu ve soygunu yapanların yakalanamadığını iddia etti.

Bingöl`de 22 günde 47 ev soyuldu
07 OCAK 2014 SALI 07:52
0
2978
0
AA aa

Yeni Mahalle'de ikamet eden Güzelses, yaklaşık 10 gün önce evine giren hırsızların 22 bin TL değerinde eşya çaldığını, aradan geçen zamana rağmen hırsızlara ait hiçbir izin bulunamadığını söyledi.

Yenimahalle Çiğil Tepe Sokak'taki evinin geçtiğimiz günlerde soyulduğunu belirten Güzelses: “Yenimahalle Çiğil Tepe sokaktaki evime geçtiğimiz hafta hırsız girdi. Olay il dışında olduğumuz bir geceye denk geldi. İki katlı olan evime giren hırsızlar üst katta bulunan çelik kasayı sürükleyerek alt kata kadar getiriyorlar. Bu esnada çıkan gürültüden komşuların fark ettiğini düşünerek çelik kasayı bırakıp kaçıyorlar. Giderken de 22 bin TL değerinde 2 adet silah, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet kamerayı da alıyorlar. Olaydan sonra polise haber verdik. Polis evde yaptığı inceleme sonucunda hırsızların eldiven taktığını ve hiçbir iz bırakmadıklarını söyledi. Evimin soyulduğu hafta sadece 3 gün içinde 300 metre arayla aynı bölgede 3 ayrı evi soyuyorlar. Sadece son 22 gün güç içerisinde Bingöl'de 47 ayrı ev soyulmuş. Evimin soyulmasının üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hiç kimse yakalanamadı. Bu olaydan sonra psikolojimiz bozuldu. Evde ufak bir ses çıktığında hepimiz ayaklanıyoruz. Evde huzur kalmadı. Sadece bizde değil, bütün komşular çok tedirgin. Bingöl gibi 100 bin nüfusluk bir kentte emniyetin elinde sadece bir ekip var. Polis hırsızlık olaylarına karşı yetersiz kalıyor. Her mahallede 5-6 bin insan yaşıyorken nasıl 100 bin nüfusa 1 ekip bakıyor. Buna derhal bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.10.2026
23:41
Bingöl`de kasımın ikinci yarısına dikkat!
Bingöl'de kasımın ikinci yarısına dikkat!
28 Ekim tarihli kar tahmin haritasında Doğu Anadolu'daki iller öne çıktı. Bingöl için 45 günlük hava tahmininde ise kasımın ikinci haftasından itibaren sıcaklıkların düşmesi, 16-18 Kasım tarihlerinde kar ve yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Özellikle Karlıova ve yüksek kesimlerde kış hazırlıklarının tamamlanması önem taşıyor.
28.10.2026
23:00
'Din hizmetleri yalnızca ibadetle sınırlı değil'
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Hafız Osman Şahin, Bingöl'de din görevlilerine seslendi. Şahin, din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini vurgularken sahada karşılaşılan sorunların takip edilmesi ve çözüm üretilmesi çağrısında bulundu.
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
28.10.2026
13:07
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
Üniversiteye giriş, kamu personeli alımı ve akademik kariyer hedefleyen adayların beklediği 2027 sınav takvimi açıklandı. YKS 19-20 Haziran'da, KPSS A Grubu oturumları eylül ayında yapılacak. ALES ve DGS tarihleri de belli oldu.
28.10.2026
12:53
M. Fatih Atalay`dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
M. Fatih Atalay'dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
Bingöl ve çevresinin son 500 yıllık toplumsal ve siyasi geçmişini ele alan, 1.200 sayfalık eser satışa sunuldu. Beş yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan kitapta, Meclis-i Mebûsan'dan günümüze seçimler, milletvekilleri, senatörler, belediye başkanları ve yerel yöneticilere ilişkin kapsamlı bilgilere yer veriliyor. Eserin ilk tanıtım ve imza programı 6 Kasım'da Bingöl'de düzenlenecek.
28.10.2026
12:12
Bingöl`den Cezayir`e 37 bin tonluk ihracat!
Bingöl'den Cezayir'e 37 bin tonluk ihracat!
Karlıova'daki Kaynarpınar sahasında üretilen manyetit demir cevheri, İskenderun Limanı üzerinden Cezayir'e gönderildi. Prodem Mining'in gerçekleştirdiği ilk ihracat, Bingöl'ün yer altı kaynaklarını uluslararası demir-çelik sanayisiyle buluşturdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın