KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Bingöl Üniversitesi Uluslararası Eğitim Fuarında...

Bingöl Üniversitesi, Avrupa'da ve dünyada yükseköğretimin uluslararasılaşmasına katkı sağlamayı hedefleyen Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği - European Association for International Education (EAIE) tarafından 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilen Avrupa'nın en geniş kapsamlı uluslararası fuarına katılım sağladı.

Bingöl Üniversitesi Uluslararası Eğitim Fuarında...
16 EYLÜL 2022 CUMA 18:47
1
1300
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Avrupa'da ve dünyada yükseköğretimin uluslararasılaşmasına  katkı sağlamayı hedefleyen Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği - European Association for International Education (EAIE) tarafından 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilen Avrupa'nın en geniş kapsamlı uluslararası fuarına Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Kayıntu, Erasmus Kurum Koordinatörü Yardımcısı Öğr. Gör. Soner Kaya ve Öğr. Gör. Semra Camuka ile birlikte katılım sağladı.

İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen ve yükseköğretimde kalite, uluslararasılaşma, iş birliği ve benzeri konularla ilgili çalıştay, toplantı ve seminerlerin yer aldığı EAIE 2022, yaklaşık 140 farklı ülkeden 6 bin katılımcıyı ağırladı.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Çapak; “Üniversitemizin ulusal düzeyde gösterdiği başarıları uluslararası arenada da tanıtma hedefiyle bu fuara katılım sağladık. Ayrıca bu organizasyonla farklı ülkelerdeki üniversitelerle Erasmus değişim programı kapsamında öğrenci ve personel hareketliliğini artırmayı, KA2 projelerini yürütebileceğimiz uluslararası ortaklarımızın sayısını çoğaltmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda yapılan yeni ikili anlaşmalarla birlikte 2021-2022 akademik yılında Erasmus değişim programı ile gerçekleştirilen 88 öğrenci ve 48 personel hareketliliğinin aynı zamanda yeni dönemde de uluslararası ortaklarımızla yürütülen projelerimizin artarak devam etmesini amaçlıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.11.2025
00:25
Ölü bulunmuştu! Son yolculuğuna uğurlandı
Ölü bulunmuştu! Son yolculuğuna uğurlandı
Bingöl'de 6 Kasım'dan bu yana kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Fehmi Uzunboy, Dügernan köyü kırsalında ölü olarak bulunmasının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.11.2025
00:08
Bingöl`de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
10.11.2025
00:07
Lider 12 Bingölspor geçit vermedi!
Lider 12 Bingölspor geçit vermedi!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta yoluna emin adımlarla devam eden 12 Bingölspor, Diyarbekirspor'u 2-0 mağlup ederek hem liderliğini pekiştirdi hem de taraftarın şampiyonluk umudunu bir kez daha tazeledi.
10.11.2025
00:06
Meteorolojiden Bingöl için toz taşınımı ve zirai don uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için toz taşınımı ve zirai don uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü toz taşınımı ve zirai don uyarısında bulundu
10.11.2025
00:05
Bingöl`de ‘afet farkındalık` eğitimi
Bingöl'de 'afet farkındalık' eğitimi
Bingöl Belediyesi, afet bilincinin artırılması ve vatandaşların olası afetlere karşı hazırlıklı hale gelmesi amacıyla afet farkındalık eğitimlerine başladı. İlk eğitim programında, yangın ve deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın