KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Bingöl polisi aranan 33 şahsı yakaladı!

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 15 günde yürütülen çalışmalarda 57 yıl hapis cezası olan 7 şahısın da aralarında bulunduğu toplam 33 aranan şahıs yakalandığı bildirildi.

Bingöl polisi aranan 33 şahsı yakaladı!
19 MART 2024 SALI 20:28
1
763
0
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4-18 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; toplamda 57 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şahısın da aralarında yer aldığı çeşitli suçlardan aranan toplam 33 şahıs yakalandı.

 İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 4-18 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 1247 şahıs, 596 araç sorgulanmış. 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 32 adet fişek, 4 adet şarjör ele geçirilmiştir. Ayrıca, 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 2 şahıs, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 26 şahıs olmak üzere toplamda 33 şahıs yakalanmıştır" denildi. 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.08.2025
04:28
Yatırım sözünü verdi, fabrikanın temelini attı
Yatırım sözünü verdi, fabrikanın temelini attı
Temel atma törenine katılan Vali Usta: 'Ben Mücahit Bey ve Murat Bey'e 'Bingöl'ün babayiğitleri' diyorum. Diğer Bingöllü hemşehrilerimiz de bu iki babayiğitten örnek alarak inşallah buraya gelirler. Bingöl'ü büyütmeye, üretimi artırmaya ve gençlerimize yeni iş alanları sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.
04.08.2025
04:27
Bakan Kacır nihayet geliyor
Bakan Kacır nihayet geliyor
Daha önce defalarca geleceği belirtilen ancak her defasında program değişikliği sebebiyle gelemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, nasipse bugün Bingöl'de olacak.
04.08.2025
04:25
Para transferinde yeni dönem
Para transferinde yeni dönem
Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir düzenleme hazırladı. Taslağa göre, 200 bin TL ile 2 milyon TL arasındaki EFT, havale ve nakit işlemlerinde en az 20 karakterlik açıklama yazma zorunluluğu getirilecek.
04.08.2025
04:21
Tedavisinde tıbbi kenevir kullanılan 15 hastalık
Tedavisinde tıbbi kenevir kullanılan 15 hastalık
Tıbbi kenevir satışının yasallaşma sürecine ilişkin bilgi veren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, kenevirin nörolojik hastalıklardan şizofreni ve kaygı bozukluklarına kadar çok sayıda alanda bilimsel temellere dayalı bir şekilde tedavide kullanıldığını söyledi.
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl`de apartman yangını
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın