KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Bingöl ile kayseri arasında 'gönül köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Gönül Köprüsü Projesi kapsamında, Bingöl'den 200 öğrenci ilk kez Kayseri'ye gittiler.

Bingöl ile kayseri arasında `gönül köprüsü
06 TEMMUZ 2010 SALI 08:11
0
2200
0
AA aa
Bir hafta Kayseri'de kalacak olan öğrenciler, tarihi ve turistlik yerleri gezecek ve mihmandar ailelerde misafir olacak.

 

Öğrenciler için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda, öğrenciler beyaz şapka ve "Gönül Köprüsü" yazılı tişörtleriyle dikkat çekti.

 

Milli Eğitim İl Müdürü Erdoğan Ayata, toplantıda yaptığı konuşmada, bu projenin kalıcı dostluklar bıraktığını ifade ederek, "Bu proje kapsamında birçok ilden misafir öğrenciler ağırladık. Bu yılki misafirlerimiz ise sizlersiniz. Önemli olan şehirleri gezmek değil, kalıcı arkadaşlıklar, dostluklar edinmek." dedi.

 

Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Bağlıtaş ise Bingöl Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Bingöl Kafile Başkanı Ahmet Hasanoğlu ise Kayseri'de kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

 

Konuşmaların ardından, Edebiyat Öğretmeni Burhanettin Akbaş, öğrencilere, "Kayseri'ye daha önce hiç geleniniz var mı?" sorusu üzerine, öğrencilerin çoğu ilk defa geldiklerini belirtti. Öğrenciler, daha sonra kendi yörelerine ait şiir ve türkü okudu. Işıl Albay adlı öğrenci, Kemalettin Kamu'nun 'Bingöl Çobanları' şiirini okurken heyecanlanarak yarıda kesti. Alkışlar üzerine Işıl Albay, sunucu Burhanettin Akbaş ile şiiri tamamladı. Öğrenciler, ardından Seyit Burhanettin Türbesi ile Kadir Has Stadyumu'nu gezdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın