KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

'Bingöl hayırlı işlerde hep öndedir'

'Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza' kampanyası standında şuana kadar 40 bin imza toplandı. Rekor kırmayı düşündüklerini belirten Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Kava, 'Bingöl'de hedefimiz 50 bin imza toplamak” dedi.

`Bingöl hayırlı işlerde hep öndedir`
30 OCAK 2013 ÇARŞAMBA 07:14
0
1954
0
AA aa

Memur Sen'in Türkiye genelinde başlattığı "Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyasının Bingöl ayağında şuana kadar 40 bin imza toplandı.

Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava, sendika olarak temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla sağlanması, din ve vicdan hürriyetinin en geniş şekilde yaşanabilmesi için birçok eylem ve etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kava: “Savunduğumuz değer ve ilkelere yönelik dayatmaların da her zaman karşısında durduk. Çalışmalarımıza, milletimizi de dâhil ederek kampanya başlattık. Bu desteklerle kısa sürede Türkiye genelinde 10 milyon imzayı bulacağımıza inanıyorum” dedi.

Bingöl'de 40 bin imzaya ulaştıklarını vurgulayan Kava: “Şuan Türkiye'nin 81 ilinde stantlarımız açıldı. Bütün duyarlı STK'larımızla birlikte imza kampanyamızı sürdürüyoruz. Bingöl'de ilk başladığımızda hedef 50 bin olarak belirledik. Şuan hızlı bir şekilde hedefimize doğru gidiyoruz. Şuan itibarıyla 40 bin imza topladık. Bingöl ilimiz muhafazakâr ve dindar kişiliğiyle tanınıyor. Gerçekten bugüne kadar ve her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Daha önce 1982 darbe anayasasına en fazla hayır diyen bir ilimizdir. Yine referandumda da en fazla oy çıkan ve özgürlükler adına en önde olan ildir. Biz bu imza kampanyasında da Bingöllümüzün gereken hassasiyeti gösterdiğini gördük. Bingöl hayırlı işlerde hep öndedir. Bu konuda da Allah'ın izniyle rekor kırmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların kampanyaya büyük destek verdiğini hatırlatan Kava, Kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, desteklerinin devamını beklediklerini sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın