KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Bingöl belediyesi, şehirlerarası yolcu terminali'ni onardı

Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Yolcu Terminali'ni bakım ve onarımdan geçirdi. Şehirlerarası Yolcu Terminali'ni kendi imkanları ile boyayarak karo döşeyen Bingöl Belediyesi, yapılan çalışmalarla Terminali güzel ve kullanışlı bir hale getirdi.

Bingöl belediyesi, şehirlerarası yolcu terminali`ni onardı
23 KASIM 2010 SALI 08:30
0
4298
0
AA aa

Kentsel Dönüşüm kapsamında yeni Şehirlerarası Yolcu Terminali'nin de yapılacağını söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, TOKİ ile Kentsel Dönüşümde sona gelindiğini ifade etti. Bingöl'e yakışır bir otobüs Terminali'nin yapılacağını söyleyen Atalay, “Bingöl Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla Şehirlerarası Terminalin binasını boyadık ve karo taşlarını yeniledik. Yeni Terminal yapılıncaya kadar mevcut Terminali bakıma aldık” diye konuştu.

Has Bingöl Turizm çalışanlarından Mehmet Uygun yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bingöl'ün vizyonu olan Terminal'in yeniden yapılmasını istedi. Bingöl Belediyesi'nin yaptığı boya ve karo çalışmalarının güzel olduğunu söyleyerek, Belediye'nin Bingöl'e yakışan Şehirlerarası Yolcu Terminalini bir an önce yaptırmasını istedi. Uygun, yaptığı çalışmalardan dolayı Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.

Terminal'in restore edilmesinin kendilerini memnun ettiğini belirten Özlem Bingöl Seyahat Müdürü Ahmet Demir, yapılan çalışmaların güzel olduğunu söyledi. Demir, “Bingöl'e yakışan ve şehrin vizyonunu gösterecek yeni Terminalin kısa zamanda yapılmasını istiyoruz. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın