KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Bingöl Belediyesi 1 park, 38 tarla ve 11 işyerini kiraya verecek!

İhale türü ve tarihi ile istenen evraklar ve aranan şartlar şöyle sıralandı;

Bingöl Belediyesi 1 park, 38 tarla ve 11 işyerini kiraya verecek!
16 ARALIK 2024 PAZARTESİ 16:06
6
4782
3
AA aa

Mülkiyeti Bingöl Belediyesi'ne ait olan Kültür Parkı (4 yıllığına) ve Bingöl Ovasında bulunan 38 adet tarla ile Yer altı Çarşısında bulunan 9 işyeri ile muhtelif yerlerde bulunan 2 işyerini 3 yıllığına 2886 sayılı ihale kanunun 45. Maddesine göre ihale yöntemiyle kiraya verilecek.

Mülkiyeti Bingöl Belediyesi'ne ait olan Bingöl Merkez Muhtelif adreslerinde bulunan Kültür Parkı, Bingöl Ovası'nda bulunan (Kültür ve İnalı Mahalleleri sınırlarında bulunan) Tarlalar (38 Adet), Yeraltı Çarşısı'nda bulunan işyerleri ve muhtelif adreslerde bulunan İşyerleri 2886 sayılı ihale kanunun 45. Maddesine göre ihale yöntemiyle kiraya verilecek. Tarlaların ihalesine katılmak isteyen istekliler, Bingöl Ziraat Odası Başkanlığı'ndan Çiftçi olduklarına dair belge getirmeleri gerekecek.

20 Aralık 2024 Cuma günü saat:10.00'da Kültür Parkı, 23 Aralık 2024 Pazartesi günü 08.30 ile 16.00 saatleri arasında Bingöl Ovasında bulunan 38 adet tarla ile 24 Aralık 2024 Salı günü Saat:10.00'da ise Yer altı Çarşısında bulunan 9 işyeri ile muhtelif yerlerde bulunan 2 adet işyeri kiraya verilecek. İhaleler Bingöl Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu 5. Katta Encümen marifetiyle kiraya verilecek.

İhaleye ait Teknik Şartname almak isteyenler Bingöl Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Kira Servisi (1.Kat)'ne müracaat etmeleri gerekiyor.

İşyeri No, İşyerinin Adresi, Aylık Muhammen kira bedeli, Geçici teminatı, Kiralama süresi, İhale Tarihi, İhale Saati ve İhalenin yapılacağı adrese ihale ilanından ulaşabilirsiniz.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.bingolkenthaber.com/50-kalem-isyeri-ve-tarla-kiralama-ilani

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112738)
16 Aralık 2024 Pazartesi 18:42
Belediye birilerine yeni model arsaya konma metodu uyguluyor. Erdal sağ olsun yeni yeni götürme taktikleri üretti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112737)
16 Aralık 2024 Pazartesi 16:28
Belediye neden isletmiyor acaba ? tucari aracli baskasina veriyor sonuc ise yillardan beri parkin hali ortada, sadece ticarri amacli degil birazda sosyal alan olarak duzenlenmesi gerekir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112747)
18 Aralık 2024 Çarşamba 08:44
@Misafir Kullanıcı bence dogru, kesinlikle belediye isletmelidir.
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın