KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Belediye binası ihale edildi

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası ihale edildi. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak işe başlanılacak.

Belediye binası ihale edildi
02 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA 21:52
6
5134
5
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin yoğun gayretleri sonucu Milli Savunma Bakanlığı'nca belediyeye devri yapılan 35 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek yeni belediye hizmet binası açık ihale usulüyle ihale edildi.

Veysel Belgin Gençlik Merkezi konferans salonunda komisyon huzurunda gerçekleştirilen ihaleye 11 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 40 milyon 751 bin TL olan yeni belediye hizmet binası için 11 firmanın evrakları tam görüldü. 

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, ihale sürecinin katılımcılar huzurunda tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, “İhaleye katılan firmaların dosyaları açılarak evrakları kontrol edildi. Teklifler, komisyon huzurunda açılarak, katılımcılara okundu. İhale süreci şeffaf bir şekilde eksiksiz olarak tamamlandı. İhale süreci kapsamında en uygun teklifte bulunan firmanın bilançoları kontrol edilecek, verilen teklifin sınır değeri altında kalması halinde ilgili firmadan savunma istenecek. Gerekli kontroller tamamlandıktan sonra ilgili firmanın güvenlik soruşturması yapılacak. Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra ihaleyi kazanan firma ile sözleşme yapılacak ve işe başlanılacak” denildi.

“Modern bir hizmet binası inşa edilecek”

Yüklenici firmayla sözleşme imzalandıktan sonra yapım sürecinin başlayacağı belirtilen açıklamada, 9 bin 200 metrekarelik alan üzerinde yapılacak yeni hizmet binasının 750 iş gününde tamamlanacağı belirtildi.

7 kattan oluşan yeni hizmet binasının toplam inşaat alanının 24 bin metre kareye sahip olduğunu belirtilen açıklamada, “İlimizin mimarına yakışır, modern bir hizmet binası inşa edilecek. Projede, 100 araçlık kapalı otopark, 500 kişilik konferans salonu, meclis toplantı salonu, sergi salonu, 200 kişilik çok amaçlı salon, nikâh salonu ve 121 araçlık açık otopark yer alacak. Proje kapsamında alanın ön tarafları ticari alan olarak tasarlanacak, mevcut yollar genişletilecek. Projenin tamamlanmasıyla hem modern bir belediye hizmet binası yapılmış olacak, hem de ticari alanlar ile çarşı merkezi rahatlayacak” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25654)
03 Mayıs 2018 Perşembe 21:02
İlimizin mimarisi yazacağınıza mimarina yazmışsınız. Türkçeyi katletmiş bulunmakla birlikte bingölün O övmeye çalıştığınız mimarisi rezalet. Mimari hiçbir şey yok. Cahil ve önüne gelenin müteahhitlik yaptığı bir mimari.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25648)
03 Mayıs 2018 Perşembe 18:21
bence o alana çok büyük bir park yapılsın bingölün her tarafı beton oldu bu belediye bunları artık görmeli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25629)
03 Mayıs 2018 Perşembe 11:18
Her taraf beton.. Halk icin buyuk bi park yapilsa yeşil alan olsa o araziler...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25614)
03 Mayıs 2018 Perşembe 02:24
Yücel bey döneminde yapıldıysa bu ihale memelekete geçmiş olsun. Kesin bi bit yeniği çıkar.
Yanlış anlamayın kıl mıl kaptığımdan değil adamın düzgün işi yok görünen köy klavuz istemez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25642)
03 Mayıs 2018 Perşembe 16:32
@Misafir Kullanıcı Sonuna kadar haklısın
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın