KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

B.bingölspor transfere doymuyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren B.Bingölspor, devre arasında yaptığı 10 transfere bir yenisini daha ekledi.

B.bingölspor transfere doymuyor
25 OCAK 2008 CUMA 10:24
0
2291
0
AA aa
B.Bingölspor Yönetim Kurulu, 2. lig ekiplerinden Uşakspor'dan sol kanat oyuncusu Mehmet Yener ile anlaştı. Başarılı transferle dün akşam saatlerinde, B.Bingölspor Kulübü Yönetim Kulu Başkan Yardımcısı İbrahim Alimoğlu, Yönetim Kulu Üyesi Cihan Uzunyayla ve İsmail Tuz'un katıldığı toplantıda sözleşme imzalandı. Yeni yuvasında mutlu olduğu gözlenen Yener, Bingölspor'da şampiyonluk duygusunu yaşamak ve Bingöl'e bu sevinci yaşatmak için geldiğini söyledi.
Hangi takımlarda oynadı?
Trabzonspor'un altyapısında yetiştikten sonra 1993 yılında Trabzonspor'un as kadrosunda 3 yıl forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'dan kiralık olarak Sarıyerspor'a geçti. Burada futbol hayatını devam ettiren Yener, daha sonra 1. Lig takımlarından Aydınspor'a geçti. Bir süre Aydınspor'da forma giyen yener, daha sonra 2'in ve 1'inci Ligde bulunan Karabüksspor'da 5 yıl top koşturdu. Buradan da Sivasspor'a geçen ve 2 yıl süreyle forma giyen Yener, buradan da 2. lig ekiplerinden Uşakspor'a, oradan da B.Bingölspor'a transfer oldu.
Yener: “Temposuyla, 3. ligi aşmış bir takım ”
Yapılan sözleşmenin ardından görüşleri alınan tecrübeli futbolcu Mehmet Yener, Bingöl'e gelişinin önemli nedenleri olduğunu söyledi.
Transfer girişimleri sırasında B.Bingölspor'da bulunan bazı arkadaşlarından takım hakkında bilgi edindiğini anlatan Yener, B. Bingölspor'un, şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu ve yepyeni bir kadronun oluşturulduğunu öğrenmesi üzere Bingöl'e geldiğini vurguladı.
Bingöl'e gelişindeki bir diğer önemli etkenin ise ‘yönetim kurulunun ilgisi' olduğunu kaydeden Yener: “Yönetimin bana olan ilgi ve alakası benim buraya gelmemde etkili oldu. Ben de, iyi niyetli ve şampiyonluğu isteyen bir ekibi karşımda göründe Bingöl'ü tercih ettim. Perşembe günü (dün) ilk antrenmana çıktım ve takımın temposunun çok iyi olduğunu gördüm. İçtenlikle söylüyorum ki, 2. Lig'de böyle bir tempo yok. Bu takım 3. Lig üstü bir takım. Takımın bende bıraktığı ilk izlenim ‘Bu takım şampiyonluğu elde edecek güçtedir' oldu. Arkadaşlarımla birlikte şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza inanıyoruz. Takımların başarılı olması için arkadaşlık ortamının en üst seviyede olması gerekiyor, onu da bu takımda gördüm. Tabi ki profesyonel olarak futbol oynuyoruz hepimizin hataları olabilir. Benim onlara onların bana katkıları olacağına inanıyorum. Hepimiz aynı hedef için mücadele edeceğiz. Başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı, Bingöl halkının ve taraftarımızın bilmesini isterim” dedi.
Alimoğlu: “Hedefimiz belli”
Sözleşmenin imzalanmasının ardından görüşlerini aktaran B.Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Alimoğlu, Yener'in, takıma olumlu katkılarının olacağını söyledi. Yeni kadroyla 2. Lig hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını vurgulayan Alimoğlu: “Hedefe ulaşabilmek için elimizden geleni yapmaktayız. Bu başarıyı Bingöl'e armağan etmek için tüm gücümüzle çabalıyoruz, başaracağımıza da inancımız sonsuz. Bizim tek talebimiz, halkımızın ve taraftarımızın her daim yanımızda olması. Yeni transferimizin Bingöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Pırlanta gibi destek
Sözleşme imzalanırken forma üzerinde dikkat çeken ‘ARİŞ' reklamı ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan Alimoğlu, ARİŞ Pırlanta tarafından B.Bingölspor'a 10 Bin YTL tutarında malzeme alındığını, bunun üzerine ilgili formayı onure etmek için formalara reklam bastırdıklarını söyledi. Bu yardımın takım için iyi bir destek olduğunu kaydeden Alimoğlu: “Şampiyonluğumuza inanarak malzeme desteğinde bulunan ARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ve ARİŞ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Murat Yakup Alpdoğan'a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın