KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

B.bingölspor için seferberlik ilan edildi

Yönetim değişikliğinin ardından B.Bingölspor'un başarısı için çalışan yeni yönetim kulübe gelir getirmek amacıyla çeşitli yollar arıyor. Önceki gün yapılan bir toplantıda satışa sunulan kombine biletlere büyük ilgi gösterildi.

B.bingölspor için seferberlik ilan edildi
21 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE 11:45
0
2370
0
AA aa
B.Bingölspor Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Varolgüneş, yaptığı açıklamada, 2008–2009 futbol sezonunda kulübün bastırdığı kombine kartları alarak kulübe maddi katkı sunan başta Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Bürokratlar, İş adamları, Kamu Kurum Müdürleri ve Bingölspor taraftarlarına teşekkür etti.
 

Geçen pazar günü Belediye Lokali'nde yapılan toplantıya Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekilleri Kazım Ataoğlu, Yusuf Coşkun ve Cevdet Yılmaz, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, kurum amirleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, işadamları ve taraftarların katıldığı belirtildi. 
 

Çok sayıda değerli simanın katıldığı ''B.Bingölspor'' konulu istişare toplantısında kulübün maddi, manevi, teknik ve idari sorunlarının istişare edilerek masaya yatırıldığını belirten Varolgüneş, toplantıya ilişkin şu bilgileri aktardı:“Alınan kararlar gereğince kulübün maddi ve manevi olarak her yönden desteklenmesi gerektiği toplantıda karara bağlanmıştır.  Her kesin ve her kesimin ilimizde birlik ve beraberliğin sembolü olan güzide kulübümüzün yaşatılması ve daha başarılı bir sezon geçirebilmesi ve hedefinin 2.lig olması, aynı zamanda 3 yıllık çalışma programı dâhilinde kurumsallaşıp bir çınar ağacı gibi kök salıp yaşatılması amacıyla ‘Kombine Biletlerinin' satışı Sayın Valimizin Başkanlığında satışa sunulmuştur.”
 

Yapılan transferlerde kulüp bonservis bedellerini ikili dostluklar ve Bingölspor'a gönül veren değerli hemşerilerin kendi imkanlarıyla çözdüğünü kaydeden Varolgüneş, “Adanaspor'dan transfer edilen stoper Kenan Sinav'ın bonservis bedeli Bingöllü hemşerimiz olan Adana'da özel bir şirkette Bölge Müdürlüğü yapan değerli dostumuz Ahmet Karaarslan tarafından ödenmiştir. Şanlıurfa Belediyespor'dan transfer orta saha Oyuncusu Tarık Aygün'nün bonservis sorununu Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ile olan arkadaşlık ilişkileri sonucu Gençlik ve Spor GenelMüdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Sayın Serdar Atalay çözmüştür. Çanakkale Dardanelspor'dan transfer ettiğimiz santrafor Cihan Özer'in bonservis bedelini Sayın Serdar Atalay ve Ankara'da ikamet eden değerli dostumuz, ağabeyimiz işadamı Nihat Karaarslan tarafından çözülmüştür. Gaziantep GASKİspor'dan transfer edilen 2 futbolcu kardeşimizi de Bingölspor'u amatör ligden şampiyonluğa taşıyan kadroda bulunan futbolcularımızdan Salih Karalar tarafından sağlanmıştır. Ayrıca değerli dostumuz Teknik Direktör Ercan albay tarafından 2 futbolcu kulübümüze bedelsiz olarak gönderilmiştir. Diğer futbolcu kardeşlerimiz kulüp yönetiminde bulunan arkadaşlarımızın ikili ilişkiler neticesinde karşı kulüplere transfer bedeli ödemeden B.Bingölspor'a kazandırmışlardır. Güzide  kulübümüzü amatörden Türkiye 1.si olarak 3.Lige çıkmasında emeği geçen eski Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e sonsuz teşekkürlerimiz sunarız. Şampiyonluk primini futbolculara soyunma odasında dağıtan Sayın Serdar Atalay'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca eski Valimiz Sayın Vehbi Avuç beyefendiye, kulübümüzün Fahri Başkanı ve Belediye Başkanımız Sayın Hacı Ketenalp'e ve değerli iş adamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor 2008–2009 futbol sezonunda kulübümüzün Onursal Başkanı olarak Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na, Milletvekilleri Kazım Ataoğlu, Yusuf Coşkun ve Cevdet Yılmaz'a, kamu kurum ve kuruluş müdürlerine, İl Emniyet Müdürü Sayın Ekrem Çelik'e, işadamlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerine ve güzide taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunar desteklerinin devamını dileriz.”




YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın