KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ekim 2026 Salı

Başkanlığa talibim

Sadettin Saran: "Seçim takvimi yeniden düzenlenir ya da cezam kaldırılırsa Fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yapmak için söz veriyorum. Kim seçilirse seçilsin, yönetime 10 trilyonluk ek kaynak da yaratabiliriz."

Başkanlığa talibim
26 MAYIS 2006 CUMA 12:54
0
1317
0
AA aa
FENERBAHÇE'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran, sarı lacivertli kulübün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Saran, "Ben ve ekibibim F.Bahçe'yi dünya devi yapmak için göreve talibiz. Herşeyimle, ailemle dostalarımla, ekip arkadaşlarımla spor yönetimindeki ekip ve birikimimle F.Bahçe'ye hizmet etmek istiyorum" dedi.

"Başkanlığı adayım" demediğini "başkanlığı talibim" dediğine dikkat çeken Saran şöyle devam etti: "Çünkü, haketmediğim halde, kulüpten 2 yıllık geçici ihraç cezası aldım. Süre 10 Temmuz'da doluyor. Sanırım yaşanan beklenmedik gelişmelerin yol açtığı kargaşa ortamında, yönetim olağanüstü kongreyi benim cezamın bitiminden 16 gün öncesine aldı. Bu durum bazı kişiler tarafından, 'Sadettin Saran'ın adaylığı engellenmek isteniyor' diye değerlendiriliyor. Bu görüşe katılmıyorum. Yönetimin bu hatayı düzelteceğine, rekabet dolu yarışma ortamı yaratacağına yürekten inanıyorum.

Kavga en son çare

Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına hizmetleri için teşekkür ederiz. Aziz Bey'in hataları üzerine konuşmam. Hep özeleştiri yaptım. 100. yılda bırakmaması lazımdı. Kulübün çıkarlarını korumak kavga etmek değildir. Kavga en son çaredir. Gerekirse federasyon ile de oturup konuşmak lazım.


Seçim takvimi yeniden düzenlenip, yarışa katılma yolum açılırsa, F.Bahçe'yi bir dünya kulübü yapmak için söz veriyorum. Aziz Yıldırım 3 ay önce tek başına aday olduğu kongreden sonra istifa edip, kararının kesin olduğunu söylediği için göreve talibim. Cezamın kaldırılmasıyla ilgili daha önce başvuruda bulundum. Hürriyet'e, bana cevap hakkını tanıdığı için teşekkür ederim. Kulübü ben icraya vermedim. Madem bu borç ödenecekti, neden kulüp icraya verildi. Bu haberler taraftarla beni karşı karşıya getirmek için yapıldı. Beni yıpratma kampanyası başlatıldı. Saran Grubu Türk Sporuna 70 milyon dolar katkı sağlıyor. Avrupa da 200, Türkiye'de 11 kulübün yayın hakkı bizde. En çok F.Bahçe'den zarar ettim. Başkanlığa seçildiğim takdirde işlerime kulüp yöneticiliğini ayrı tutacağım. En fazla iki dönem başkanlık yapmayı düşünüyorum. Ancak kim seçilirse ekibimle destek oluruz. İstenirse yönetime 10 trilyonluk ek kaynak da yaratabiliriz."
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
26.10.2026
20:31
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
Bingöl'ün Genç ilçesindeki 12 haneli Osmanlı Mezrası'nda, geçen yıl yapılan çalışmalar yol sorununu çözmedi. Yağışlarla çamura dönen yaklaşık 2 kilometrelik yolun mıcırla kaplanması isteniyor.
26.10.2026
19:37
12Bingölspor Alanya`da tur arayacak!
12Bingölspor Alanya'da tur arayacak!
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! 12 Bingölspor, 3. Eleme Turu'nda Süper Lig temsilcisi Corendon Alanyaspor'a konuk oluyor. Yeşil-beyazlılar, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da başlayacak mücadelede rakibini geçerek kupada adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.
26.10.2026
18:50
Bingöl`ün
Bingöl'ün 'Ekrem Baba'sı Ekrem Çelik hayatını kaybetti
Bingöl'de görev yaptığı dönemde halkla kurduğu sıcak ilişkilerle gönüllerde yer edinen, 'Ekrem Baba' olarak tanınan eski İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Çelik, yarın Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın