KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2026 Cumartesi

Başkan Arıkan'dan Diyabetli Çocuklara Sensörlü Şeker Ölçüm Cihazı desteği

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yaşayan Tip1 diyabet hastası çocuklara sensörlü glikoz ölçüm cihazı hediye etti.

Başkan Arıkan`dan Diyabetli Çocuklara Sensörlü Şeker Ölçüm Cihazı desteği
26 MAYIS 2023 CUMA 16:36
4
1893
3
AA aa

Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törene, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Veysel Tosun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, Bingöl Tip-1 Diyabetli Aileler Grubu Sorumlusu Gökhan Butasım ve aileler katıldı.

Programda konuşan Başkan Arıkan, 34 aileye toplamda 204 adet sensörlü glikoz ölçüm cihazı hediye ettiklerini söyledi.

İĞNEDEN KURTULMALARI İÇİN….

Başkan Arıkan, “Gülün dikeninden sakındığımız, göz bebeğimiz çocuklarımızı acı veren iğnelerden kurtarmak için evlatlarımızın ailelerine destek oluyoruz. Bingöl Belediyesi olarak dezavantajlı kesimlere destek olmak, yaşamlarını kolaylaştırmak için her daim elimizden gelenin fazlasını yapmayı görev ediniyoruz” dedi.

“FİZİKİ YATIRIMLAR KADAR BEŞERî YATIRIMLARA DA ÖNEM VERİYORUZ”

Dezavantajlı kesimlere desteklerini sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Görev sürecimiz boyunca, engelli kardeşlerimize, geleceğini şekillendiren öğrenci kardeşlerimize, ev ekonomisine katkıda bulunmak, kendi ayakları üzerinde durmayı hedef edinen girişimci kadınlarımıza, spor kulüplerine, sivil toplum kuruluşlarımıza destek olmayı şiar edindik. Bugüne kadar birçok alanda düzenlenen etkinliklerin ya paydaşı olduk ya da destekçisi olduk. Bingöl Belediyesi olarak fiziki yatırımların yanı sıra beşerî yatırımlara da ziyadesiyle önem veriyoruz. Bir yandan şehrimizin geleceğini planlarken, bir yandan özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal ve kültürel hayata katılımlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün de şekerden tatlı evlatlarımızın yüzünü güldürmek için sensörlü glikoz ölçüm cihazı hediye ediyoruz. Rabbimden her bir evladımıza sağlık ve esenlikler diliyor, hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından, tip1 hastası çocuklara cihazları dağıtıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102185)
29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:19
belediye başkanımız erdal beye il sağlık müdürümüz veysel beye ve gökhan abime duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102170)
26 Mayıs 2023 Cuma 23:35
Tüm övgüleri hakediyorsun GOKHAN HOCA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102169)
26 Mayıs 2023 Cuma 23:23
Tebrikler gokhan hoca
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın