KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Kasım 2025 Perşembe
°C

'Başıboşluğa belediye sessiz!'

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Açıkbaş, mahalle sakinlerinin başıboş gezen ineklerden rahatsız olduklarını, belediyeye iletilmelerine rağmen bir çözüm bulunmadığını iddia etti.

`Başıboşluğa belediye sessiz!`
01 EKİM 2020 PERŞEMBE 18:13
6
3580
5
AA aa

Bingöl Merkez Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı İrfan Açıkbaş ve mahalle sakinleri, mahallelerinde başıboş dolaşan çevre kirliliği ve sağlık problemlerine yol açan ineklerle ilgili şikâyetçi olduklarını ve belediyeye onlarca kez iletilmesine rağmen seyirci kalındığını belirtti.

Şikâyetlerini muhtarlık aracılığı ile belediyeye ilettiklerini, sosyal medyada duyurduklarını belirten Açıkbaş, konu ile ilgili bir çözüm bulunmasını istiyor.

Açıkbaş; “mahalle sakinleri mahallede başıboş gezen ineklerin yeşil alanlara, evlerin bahçelerine zarar veriyor, çöpleri dağıtıyor, trafiği tehlikeye neden oluyor. İnek dışkılarının çevre kirliliğinin yanı sıra hastalıklara davetiye çıkarıyor. İnek sahiplerine belediye tarafından uyarı ve ikazların yapılmasını gerekirse cezaların uygulanmasını talep ediyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62826)
02 Ekim 2020 Cuma 14:08
Gerçekten bu sene başıboş hayvanlar dikkat çekiyor!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62823)
02 Ekim 2020 Cuma 13:16
bahçelievler mah. mirzan mah. başıboş ineklerle dolu. belediye allaha emanet. yazık oldu bingöle,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62815)
02 Ekim 2020 Cuma 11:54
Niye 'başıboş' diyorsunuz bunlara?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62796)
02 Ekim 2020 Cuma 01:24
Erdal'la olacak işler değil bunlar bahtsız bingöl. Başına gelenler senin cehaletinin eseri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62786)
01 Ekim 2020 Perşembe 21:13
Biz mi onların yaşam alanlarını daralttık, onlar mı bizimkini ... Ama yine de çözüm bulunsa güzel olur..
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın