KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Barakazi; birliğimizi bozamayacaklar!

Terör saldırısının ardından sert açıklamalarda bulunan Başkan Barakazi; “Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte daha fazla kan akıtma derdinde olan terör örgütleri iyi bilmeli ki, patlattıkları bombalar birliğimizi bozamayacaktır.

Barakazi; birliğimizi bozamayacaklar!
01 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ 22:06
0
2377
0
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 6 polisin şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı hain terör saldırısı sonrası açıklama yaptı.

Bingöl merkeze 10 kilometre mesafedeki çevre yolunda, Havalimanındaki nöbet değişiminden dönen çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracına yönelik park halindeki bir araçtaki bombanın infilak ettirilmesi suretiyle gerçekleştirilen menfur saldırıyı “terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir” sözüyle nitelendiren Barakazi; “Darbe teşebbüsü nedeniyle çalkantılı bir sürecin yaşandığı bugünlerde, yaşananları fırsata çevirmek ve daha fazla kan akıtmak için kollarını sıvazlayan terör örgütü, bir kez daha hedef olarak Bingöl'ü seçmiştir. Bombalı araçla polisimizin canına, milletimizin huzuruna ve birliğimize kast eden hainler, destek bulamadıkları ilimizi cezalandırmak istemektedir. Fakat bilmeliler ki, patlattıkları bombalar bu milletin birliğini bozamayacak! Bu hain terör eylemini gerçekleştirenleri lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın