KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Balık adamların eğitimi tamam

Bingöl Belediyesi İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma ekibi (İSAK), eğitim sürecini tamamlayarak göreve hazır hale geldi.

Balık adamların eğitimi tamam
09 OCAK 2018 SALI 23:46
0
2455
0
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek sualtı arama kurtarma eğitimini tamamlayan itfaiye erlerine sertifikalarını verdi.

Başkan Barakazi, İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekibin Marmaris'te düzenlenen sualtı ve su üstü arama kurtarma eğitimlerini başarıyla tamamladığını belirtti.

Dört kişiden oluşan ekibin, iç sularda yaşanabilecek olumsuzlara karşı görev alacağını aktaran Başkan Barakazi; “Kent genelinin yanı sıra merkeze bağlı köylerde meydana gelen yangınlara başarılı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekiplerimiz, bundan böyle sualtı arama kurtarma operasyonlarında da etkin bir şekilde görev alacak. Ekibimiz için gerekli olan tüm teçhizatlarımız hazır, iç sularda yaşanabilecek olumsuzlara karşı takviye güç olarak kurtarma operasyonlarına dahil olacağız” diye konuştu.

İtfaiye ekiplerinin canı pahasına çalıştığını dile getiren Barakazi; “İtfaiye ekiplerimiz geçen yıl meydana gelen 300'den fazla yangına başarıyla müdahale etti. 7 gün 24 saat mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekiplerimiz, kent genelinde yaşanılan yangınlara zamanında müdahale etmek, felaketlerin en az zararla atlatılmasını sağlamak için canı pahasına çalışıyor. Vatandaşlarımızın da itfaiye ekiplerine yardımcı olması gerekiyor. Herkes gerekli hassasiyeti göstermeli ve olası felaketlerde zararı minimize etmek için ekiplere yardımcı olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
22.10.2026
11:45
Bingöl`de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de tam bilet 35 TL, öğrenci bileti 24 TL oldu. Diyarbakır'da tam bilet 28 TL, öğrenci bileti 14 TL; Muş'ta ise tam bilet 23 TL, öğrenci bileti 17 TL. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Hatem Tarlak, komşu illerle aradaki fiyat farkına tepki göstererek zammın makul seviyeye çekilmesini istedi.
22.10.2026
11:32
Bingöl`de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'ün Genç ilçesinde, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve sorumlu kullanımı anlatıldı. Eğitimle, dijital dünyadaki risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
22.10.2026
11:20
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Ticaret Bakanlığı, kredi kartı ve tüketici finansmanı dışında kalan senetli satış gibi alışverişlerde uygulanabilecek taksit sürelerini belirledi. Televizyondan beyaz eşyaya, bilgisayardan mobilyaya kadar birçok kategoride farklı taksit sınırları uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın