KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'

Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
02 MAYIS 2024 PERŞEMBE 15:03
15
1651
10
AA aa

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Bingöl temasları kapsamında Bingöl'de AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Yılmaz Seven'i makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Eminoğlu, daha sonra teşkilat üyelerine hitap etti.

Eminoğlu yerel seçim sonuçlarına ilişkin vatandaşın “siz çalışın, başta ülke ekonomisi olmak üzere gereğini yapın, biz sizin yanınızdayız, başka bir yere gitmeyiz” mesajı verdiğini aktardı.

Ulusal gündeme de değinen Bakan Eminoğlu, “Nasıl 86 yıldır zincirlere bağlı olan Ayasofya'nın açılışına şahit olduysak bizim neslimiz de özgür Gazze, özgür Filistin ve özgür Mescid'i Aksa'ya şahitlik edip anlı secdeye ulaşacaktır” dedi.

"BİNGÖL'ÜN ŞANSI CEVDET YILMAZ'DIR"

Bakan Eminoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Yaptığımız il ziyaretlerinde mutlaka teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bende uzun yıllar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yaptım. TÜGVA Genel Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerimiz oldu. Çalışıyoruz, sahadayız. Mardin ve Diyarbakır'ı ziyaret ettikten sonra bugün Bingöl'deyiz. Gençlerle buluşmalar gerçekleştireceğiz. Gençlik Spor alanında Bingöl'ümüze kazandıracağımız yatırımları istişare edeceğiz ve Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır. Geçenlerde Azerbaycan'da beraberdik. Önümüzdeki Salı da toplantımız olacak. Kendilerine Bingöl ziyaretimizi anlatacağım. Zaten Cumhurbaşkanı Yardımcımızın kalbinde de gönlünde de Bingöl'ün ayrı bir yeri var. Buradaki çalışmaları da takip ediyor.”

"VERİLEN MESAJI ÇOK İYİ ALMAMIZ GEREKİYOR"

Biz seçimlerle ilgili şuna inanırız; olanda hayr vardır. Bundan gereken dersi çıkaracağız. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Bizler çalışmalarımıza ilk günkü aşkla, heyecanla, motivasyonla gönüller yapmaya devam etmemiz lazım. Buradaki birlik, beraberlik, kardeşlik, uhuviyet çok çok önemli. Bu kardeşlik ve birlikteliği sağladığımız müddetçe inşallah nice hayırlı hizmetlere imza atacağız. Gereken dersi çıkarmamız gerekiyor. Verilen mesajı çok iyi almamız gerekiyor. Seçmen sandığa gitmedi. AK Parti'den başka partiye vatandaş oy vermek istemedi. Vatandaş siz çalışın başta ülke ekonomisi olmak üzere gereğini yapın biz sizin yanınızdayız, başka bir yere gitmeyiz mesajı verdi. Bu milletin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, samimiyetini, muhabbetini çalışmalarımızla sağlamlaştıracağız. İl Başkanı, Gençlik, Kadın ve il teşkilatları olarak bu işe yürekten sahip çıkarak başaracağız. Bingöl bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Bundan sonrada bu başarımızı genişleterek sürdüreceğiz.

"SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH'TAN ŞUURUYLA…"

Bir taraftan Cumhurbaşkanımızın uluslararası diplomasisi devam ediyor. Yanı başımızda Gazze'de hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu sorunun çözümü de Allah'ın izniyle Türkiye eliyle olacak. Buna yürekten inanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Hamas Lideri İsmail Haniye Türkiye'deydi. Hala Türkiye'de. Birileri Hamas'ın siyasetini yapıyor, Gazze'nin siyasetini yapıyor ama Cumhurbaşkanımız bu işe yürekten inanmış, ‘tek başına kalsam dahi bu mesele benim meselemdir' diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Türkiye temaslarını en üst düzeyde yürütüyor. Hamas Liderleri, biz İslam ülkelerinden en fazla destek aldığımız ülke Türkiye'dir diyerek teşekkürlerini ifade ediyorlar. Nasıl Ayasofya, bütün küreselci ve ulusalcı güçlere rağmen açıldıysa Cumhurbaşkanımız, Ayasofya'nın açılışı başta Mescid-i Aksamız olmak üzere bütün İslam coğrafyasının dirilişine vesile olacak ifadesini kullandıysa ki, bu sıradan söylenmiş bir söz değildi. O gün bütün Dünya'ya verilen bir mesajdı. Nasıl 86 yıldır zincirlere bağlı olan Ayasofya'nın açılışına şahit olduysak bizim neslimiz de özgür Gazze, özgür Filistin ve özgür Mescid'i Aksa'ya şahitlik edip anlı secdeye ulaşacaktır. Gayret bizden tevfik Allah'tan. Sefer bizden zafer Allah'tan şuuruyla bu işlerin içinde kararlı bir şekilde olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Program ilçe başkanları ve il yönetiminin Gençlik Spor alanında ilimizin ihtiyaçları hakkında yapılan istişarenin ardından sona erdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109370)
06 Mayıs 2024 Pazartesi 11:53
Sen hangi zaferden bahsediyorsun Genç i kaybetmiş , solhanı burun ucu ile almış,Ilıcaları kaybetmiş, Adaklıyı kaybetmiş bir ilden bahsediyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109344)
03 Mayıs 2024 Cuma 16:40
Bu resimdekilerin büyük bir çoğunluğu Ak Parti ile uzaktan yakından alakası yok...Kovun hepsini adam gibi bir yönetim seçin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109380)
06 Mayıs 2024 Pazartesi 21:35
@Misafir Kullanıcı Uzaktan yakından alakası yok ama işin içinde menfaat oldumu can ciğer olurlar. Mehmet Akif ne demişti 'Aldanma insanoğlunun samimiyetine, yaradan vaad etmesiydi cennet,etmezdi secde'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109341)
03 Mayıs 2024 Cuma 11:25
Bingöl'deki seçim başarısını Cevdet Yılmaz'la ilişkilendirirseniz yanılırsınız. Sakın ha! Bütün siyasilere rağmen Bingöl Cumhurbaşkanımız için Ak Partiye oy veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109338)
03 Mayıs 2024 Cuma 10:35
Bingöl düşerse mekke düşer şiarıyla. Ver gazı Altta kalanın cani çiksın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109334)
02 Mayıs 2024 Perşembe 20:24
GENÇ ve ILICALAR 'DAN Haberi Yokmu Acaba.!.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109333)
02 Mayıs 2024 Perşembe 20:01
Yılmaz başkan Bingöl için bir değer kim ne derse desin Akparti vizyonunu sahaya en iyi yansıtan bir başkan. Erdal başkan da aynı şekilde mükemmel biri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109332)
02 Mayıs 2024 Perşembe 19:26
Evet bingöl şanslı Yozgatspor sporun şansızlığı bekir bozdağ teşekkür ederiz efendim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109330)
02 Mayıs 2024 Perşembe 19:19
Bir bingöl kaldı elinizde merak etmeyin 80 il gitse bingöl sizde olur yine israf edip gelmeyin malum ekonomi sıkıntı sizde kemer sıkın biraz bizim gibi işten eve evden işe kahvede bir çay içtikmi tanıdık biri geldimi saklanıyoruz görmesin neden ikinci çayı gelirse akşam sofrada ekmek eksilecek sizin öyle bir derdiniz varmı?yok sizde bizim gibi yaşayın sizi yaratan bizide yarattı ne öyle şehir şehir gezmeler hepsi israf değilmi zaten bütün kanallar anlatıyor bu kadar büyüdük bu kadar olduk daha ne olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109327)
02 Mayıs 2024 Perşembe 17:35
İlk tokadı yediniz devamı gelecek...
16.05.2024
15:45
`Kural dışı` hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
'Kural dışı' hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
Suudi Arabistan, hac sürecinde, 'hac vizesi' almayanlara para cezası uygulama kararı aldı. Vizesiz, 'kural dışı' hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal yani 85 bin Türk lirası para cezası kesilecek.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın