KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Bahadır, kanatlı tesislerini ziyaret etti

Bingöl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, kent genelinde yüzde 50 hibeyle yapılan kanatlı tesislerini ziyaret ederek çiftçilerden bilgi aldı.

Bahadır, kanatlı tesislerini ziyaret etti
06 OCAK 2019 PAZAR 17:08
7
2908
4
AA aa

Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır ile Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Çibik,  (KKYDP) Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Merkez Dik Köyü'nde Faaliyet gösteren Halim Kırçiçek'e ait etçi tavuk tesisinde incelemelerde bulundu.

Periyodik dönem halinde kesime gönderilen tavukların işletmeden çıkarılması sonrası altlık alma temizlik ve dezenfeksiyon dönemi çalışmalarını yerinde inceleyen Bahadır; “KKYDP kapsamında  İlimizde  faal olan aynı standartlarda  9 Kanatlı işletmesi bulunmakta olup Proje bütçesi  9 Milyon TL'dir. Faaliyet olarak etçi tavuk tesislerimiz 36 bin adet/dönem olarak en son teknoloji kullanılarak tam otomasyonlu sistemle sıcaklık, nem, havalandırma ve ışık kontrolü sağlanarak, optimum şartlarda yetiştiricilik yapılarak ortalama 45 günde kesim ağırlığına geldikten sonra Elazığ İlinde özel bir firmaya ait kesimhanede, kesilerek hem yatırımcılarımıza hem de ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır. Her bir işletmede yıl ortalaması göz önüne alındığında 5 kişilik istihdam sağlanmak olup bu tesislerimizde 45 kişi istihdam edilmektedir” dedi.

Tesisle ilgili yol, pazarlama ve diğer sorunlar konusunda bilgi alış verişi yapıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36253)
07 Ocak 2019 Pazartesi 11:14
bu gibi yöneticilerin kiymetini iyi bilmemiz lazim.tabiki onlarda işlerinin kiymetini bilmeli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36250)
07 Ocak 2019 Pazartesi 11:05
yerdeki nimete basmayaydılar iyiydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36224)
06 Ocak 2019 Pazar 21:18
Kırsal kalkınma ve örgütlenme şube müdürü sayın Ahmet çibik gerçekten çok gayretli ve de hizmet aşığı bir adam kendisine teşekkür ediyorum keşke öbür arkadaşlar da böyle olsalar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36217)
06 Ocak 2019 Pazar 19:41
Müdürümüz maşallah iyi çalışıyor herşeyi yerinde inceliyor bize de gelmişti teşekkür ederiz ilgisi için
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
20.10.2026
19:19
Bingöl`de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Bingöl'de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'de yaşlı nüfusun en fazla bulunduğu ili açıkladı. Bingöl'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payı yüzde 8,8 olarak hesaplandı. Kentin verileri, bölge illeriyle karşılaştırıldığında dikkat çeken bir tablo ortaya koydu.
20.10.2026
18:22
Bingöllü kadınların el emeği Mısır`da sergilendi
Bingöllü kadınların el emeği Mısır'da sergilendi
Bingöl Aile Destek Merkezi-2'de (ÂDEM-2) Bakır İşlemeciliği Kursu'na katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen uluslararası fuarda sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın